Square 7 Properties inaugurează 2 noi investiţii de retail în România

Comunicate de presă / 29 octombrie 2021

Square 7 Properties inaugurează 2 noi investiţii de retail în România

Compania Square 7 Properties, împreuna cu partenerul său Mitiska REIM, cel mai mare investitor în proiecte imobiliare de proximitate din Europa, anunţă deschiderea unui nou proiect în Baia Mare şi extinderea parcului de retail din Mediaş, în data de 28 octombrie 2021, conform unui comunicat remis redacţiei.

Mai precis, în Baia Mare compania deschide "Baia Mare Shopping Park", poziţionat lângă magazinul Kaufland, pe Bulevardul Unirii nr. 21.

Investiţia cumulează 8.400 mp de suprafaţă închiriabilă şi 17.500 mp de suprafaţă comercială, iar printre chiriaşi se vor număra branduri cunoscute din mai multe segmente, retaileri puternici atât în plan local, cât şi internaţional precum Altex, C&A, Kik, Jysk, DM, Numero Uno, Pepco, Sinsay, Sportisimo, Superzoo sau Xpress. Partenerilor menţionaţi deja, li s-a adăugat şi Lidl, care a inaugurat un nou magazin în luna septembrie a acestui an.

Construit pe terenul fostei fabrici de mobilă a Mobam SA, noul centru comercial - Baia Mare Shopping Park - dispune şi de o parcare de peste 300 de locuri, ceea ce reprezintă un avantaj pentru clienţii care vor tranzita zilnic acest loc, respectiv angajaţii retailerilor deopotrivă.

De asemenea, în aceeaşi zi, 28 octombrie, alături de Mitiska Reim Group, compania Square 7 Properties a finalizat extinderea parcului de retail din Mediaş - "Medias Shopping Park" prin inaugurarea unei suprafeţe noi închiriabile de 8.000 mp. Astfel, Medias Shopping Park ajunge la o suprafaţă comercială totală de 16.400 mp.

Deschiderea noii galerii comericale, din Şoseaua Sibiului nr75 va include branduri noi precum Altex, Hervis, Kik, CCC, Xpress C&A, Noriel, New Yorker, Sinsay si Super Zoo. Acestea se adauga brandurilor deja existente, precum Kaufland, Deichmann, Takko, Pepco, Flanco, DM si, respectiv, Jysk.

"În prezent, parcurile de retail sunt preferate de consumatori prin prisma accesibilităţii, atuurile fiind şi ancorele de food, locurile de parcare în aer liber şi accesul direct în magazine. Timpul devine din ce în ce mai preţios pentru clienţi, care sunt în acelaşi timp orientaţi către un raport bun calitate-preţ, orientându-se către centrele comerciale care oferă şi confort şi experienţă. Mai mult, în vecinătate se află zone rezidenţiale dense, care vor genera un număr mare de clienţi. În piaţă, există o cerere crescută din partea tuturor partenerilor nostri din diferite segmente (modă, electrocasnice, home &deco), existând şi o tendinţă în ultimii ani, a acestora, de expansiune şi în oraşele în care oferta comercială nu este acoperită, declară Clemens Petschnikar, CEO-ul Square 7 Properties.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb