STAR STONE finalizează o investiţie de 2,5 milioane de euro într-o nouă linie de fabricaţie - decorarea produselor de piatră decorativă

T.B.
Companii / 9 octombrie 2023

Cristian Pop, Director General STAR STONE

Cristian Pop, Director General STAR STONE

STAR STONE finalizează o investiţie de 2,5 milioane de euro în cea mai nouă linie de producţie pentru piatră decorativă, se arată într-un comunicat al STAR STONE, remis redacţiei. Investiţia contribuie la automatizarea proceselor şi continuă demersul STAR STONE de a îmbunătăţi permanent procesele de fabricaţie şi de a pune în piaţă materiale de construcţii care simplifică montajul pentru clienţii rezidenţiali, conform sursei citate.

Linia de fabricaţie complet automată va asigura controlul foarte strict al calităţii produselor şi are o capacitate de producţie între 600 şi 1.200 de metri pătraţi pe zi, se mai arată în comunicat.

Noua linie de producţie beneficiază de o tehnologie inovativă proprietară STAR STONE, care permite lansarea unei game revoluţionare de produse în categoria piatră decorativă, informează compania.

"Tehnologia inovativă STAR STONE ne menţine în topul producătorilor de materiale de construcţii şi schimbă radical procesele de producţie în industrie. Noua gamă de produse de piatră decorativă va surprinde piaţa de materiale de construcţii din România, unde nu există niciun produs similar", spune Cristian Pop, Director General STAR STONE, informează sursa menţionată.

Noile produse de piatră decorativă STAR STONE sunt proiectate pentru condiţii extreme pentru exterior, dar vor putea fi utilizate şi în interior, transmite compania. Materialele astfel produse sunt impermeabilizate în masă cu o sigilare suplimentară la suprafaţă, care protejează produsul de intemperii sau agenţi externi, iar geometria este extrem de bine realizată, cu margini generoase, potrivit comunicatului. Geometria este foarte importantă în procesul de montaj, deoarece ajută la alinierea perfectă a produselor, limitând posibilitatea erorilor umane la montaj, pentru un rezultat spectaculos al ambientului final, arată datele comunicatului.

Designul controlat garantează, astfel, o textură uniformă, fără surprize, şi facilitează o manoperă de finisaj mai mică în procesul de montaj, menţionează sursa citată.

Între beneficiile noii tehnologii se regăseşte faptul că procesul de fabricaţie nu mai este limitat în niciun fel, acesta fiind primul pas către soluţiile de decorare de care vor beneficia şi alte categorii de produse, informează compania.

În ultimii ani, clienţii rezidenţiali din România au optat într-o măsură mai mare pentru materiale de construcţii de calitate, potrivit comunicatului. Alegerea românilor de a face o investiţie pe termen lung în amenajarea locuinţelor proprii s-a văzut, anul trecut, în creşterea cu peste 30% a cifrei de afaceri STAR STONE, menţionează compania.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

30 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9769
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4906
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2932
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9203
Gram de aur (XAU)Gram de aur364.5107

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb