"Star Storage", specialistul în soluţii pentru stocare, arhivare şi management de informaţii (date şi documente), anunţă semnarea, la sfârşitul lunii august, a primului parteneriat cu Adobe Systems pentru implementarea de soluţii de tip enterprise în România.
Aceste companii au ca obiective strategice gestionarea eficientă a documentelor, a formularelor şi a proceselor bazate în prezent pe procesarea manuală de documente şi formulare pe hârtie şi tranziţia către procese eficiente bazate pe documente şi formulare digitale.
"În "Star Storage" am anticipat tranziţia către documente şi formulare digitale încă de acum 10 ani când industria era încă la începuturi. Avem un focus clar definit, ne-am creat competenţe şi platforme tehnologice care ne asigură atât pe noi cât şi pe clienţii noştri că putem adăuga valoare reală. Numai în ultimii 2 ani, "Star Storage" a investit peste 6 milioane euro în dezvoltarea portofoliului de servicii şi integrarea de tehnologii de ultimă generaţie în domeniul managementului de date şi informaţii. Parteneriatul cu Adobe se încadrează în această direcţie de strategie, intenţia noastră fiind să includem în portofoliul nostru şi alte soluţii de valoare pentru mediul enterprise" a declarat, printr-un comunicat de presă, domnul Cătălin Păunescu, Managing Director "Star Storage".
"Principalele beneficii ale tranziţiei către documente şi formulare digitale înseamnă în primul rând încasări rapide datorate scurtării ciclului de procesare a documentelor, comprimarea proceselor care necesită intervenţii umane multiple, reducerea costurilor administrative, îmbunătăţirea relaţiilor cu clienţii prin scurtarea timpului de procesare a cererilor, contractelor sau reclamaţiilor", a mai spus domnul Păunescu. În opinia sa, criza financiară internaţională accelerează această tranziţie şi schimbă radical modul în care companiile îşi regândesc propriile afaceri. Companiile mari şi mijlocii îşi eficientizează procesele de colaborare şi de management al documentelor, instituţiile de învăţământ implementează programe de e-learning şi conferinţe pe web, specialiştii în retail, servicii financiare, utilităţi, media etc. implementează aplicaţii care au la bază interfeţe, iar administraţia publică începe să conştientizeze tot mai mult avantajele tranziţiei către digitalizare