STC Partners a obţinut autorizaţia de construcţie pentru ansamblul rezidenţial Quartier Azuga

G.D.
Companii / 4 octombrie 2022

STC Partners a obţinut autorizaţia de construcţie pentru ansamblul rezidenţial Quartier Azuga

Dezvoltatorul imobiliar STC Partners a obţinut în septembrie 2022 autorizaţia de construcţie pentru ambele faze ale ansamblului rezidenţial Quartier Azuga, împreună cu pre-certificarea Green Homes, şi începe construcţia în această toamnă, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, Quartier Azuga, situat în zona Doamna Ghica din Bucureşti, a iniţiat în vara acestui an procesul de pre-vânzări şi a rezervat deja peste 25% din apartamentele din prima fază. "Suntem încântaţi de cât de apreciat este proiectul nostru în piaţă şi ne aşteptăm ca odată cu începerea construcţiei, planificată pentru luna noiembrie a acestui an, ca interesul potenţialilor noştri clienţi să continue pe un trend ascendent. Clienţii care au făcut rezervări sunt în marea lor majoritate clienţi finali, care achiziţionează cu intenţia de a deveni rezidenţi în cadrul ansamblului, dar există un interes bun şi din partea investitorilor de profil", explică Adi Steiner, Managing Partner, STC Partners.

Ansamblul Quartier Azuga vine cu un set de beneficii multiple, printre care şi eficienţa energetică foarte ridicată. Certificarea Green Homes şi standardul nZEB asigură economisirea de până la 70% a costurilor cu facturile de gaz şi electricitate, o calitate a aerului ridicată, un nivel scăzut al emisiilor de carbon, costuri comune mici, condiţii favorabile pentru accesarea unui credit bancar pentru achiziţie şi perspectiva unei impozitări reduse pe viitor.

"Suntem alături de STC Partners încă de la începutul planificării proiectului, iar rezultatele campaniei de pre-sales ne confirmă că ansamblul Quartier Azuga este un proiect bine poziţionat în piaţă şi foarte bine primit de către clienţi. Preconizăm că vânzarea primei faze să se realizeze în integralitate în cursul anului viitor, considerând beneficiile proiectului şi interesul ridicat acordat de către clienţi", spune Alin Popa, Business Development Director, Residential, Crosspoint Real Estate, consultantul exclusiv al vânzărilor proiectului.

Prima fază va fi finalizată în prima jumătate a anului 2024, urmată de faza II în paralel, cu un termen de finalizare al întregului proiect la începutul anului 2025, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb