Stefanini, nou centru de suport unde va angaja 60 de specialişti până la sfârşitul lui 2016

Diana Popescu
Companii / 21 aprilie 2016

Stefanini România, subsidiară locală a companiei braziliene Stefanini, a inaugurat al treilea centru de suport din România, la Târgu Mureş, unde va angaja 60 de specialişti până la sfârşitul anului, potrivit unui comunicat primit pe adresa redacţiei.

În cadrul noului centru Stefanini lucrează, în prezent, 20 angajaţi specializaţi, în principal, pe limba germană şi maghiară, dintre care 80% au un nivel de experienţă junior, iar 20% senior. Aceştia furnizează servicii către companii multinaţionale care au nevoie de suport tehnic în mai multe limbi străine.

"Am ales să deschidem cel de-al treilea centru Stefanini pe plan local în Târgu Mureş pentru a facilita procesul de recrutare, având în vedere că aici locuiesc persoane care cunosc limba germană şi maghiară, ambele tot mai cerute pe piaţa de outsourcing", a declarat Andreea Stănescu, VicePresident Stefanini EMEA Delivery.

Reprezentanţii companiei îşi propun ca până la finalul anului să tripleze numărul de angajaţi ai noului centru de suport, ajungând astfel la o echipă formată din 60 de specialişti. La momentul actual, Stefanini Târgu Mureş are 10 poziţii deschise de Service Desk Analyst, pentru vorbitorii de limba germană, şi de SQL Specialists, pentru persoanele cu experienţă de lucru în acest limbaj de programare.

"Angajaţii Stefanini dispun de un pachet salarial atractiv, de bune oportunităţi de avansare în carieră, mulţumită faptului că sunt expuşi unui mediu internaţional de lucru, şi de o serie de beneficii extrasalariale precum spaţii de relaxare, decontarea transportului în comun şi bonuri de masă", se arată în comunicat.

Persoanele care vor să îşi dezvolte cariera profesională în cadrul Stefanini Târgu Mureş îşi pot depune CV-urile online, toate poziţiile deschise fiind centralizate pe site-ul companiei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb