Stefanini recrutează 50 de noi specialişti pentru centrul din Polonia

Ioana Dogaru
Companii / 12 noiembrie 2015

Compania de servicii IT Stefanini îşi propune să angajeze până la sfârşitul anului viitor 50 de noi specialişti pentru centrul din Cracovia, coordonat din România, potrivit unui comunicat de presă al companiei. Astfel, până la sfârşitul anului 2016, echipa Stefanini din Polonia va număra 200 de angajaţi, scrie în comunicatul menţionat.

În Polonia, Stefanini are la ora actuală 150 de angajaţi, cu 30 mai mulţi decât la începutul anului. Compania intenţionează să extindă în continuare echipa din Cracovia, urmând ca până la sfârşitul acestui an să mai angajeze încă 10 specialişti, iar pe parcursul anului 2016 încă 40, informează comunicatul de presă.

Centrul din Cracovia al Stefanini oferă atât poziţii de management, cât şi pentru tehnicieni de nivel 1 şi 2, care cunosc limbile poloneză, cehă, slovacă, engleză, franceză, olandeză şi lituaniană.

Campania de recrutare şi echipa de HR din Polonia sunt coordonate din România, de către Daniela Vercellino, EMEA Recruitment Manager, Stefanini. De asemenea, activităţile de training şi dezvoltare organizaţională din centrul Stefanini din Polonia sunt coordonate tot din România, informează comunicatul companiei.

În Cracovia, Stefanini furnizează servicii de service desk pentru clienţi din domenii precum FMCG, Life Sciences şi producţie industrială.

Daniela Vercellino a declarat:"Activitatea din Polonia este foarte importantă, din mai multe motive: deservim din Cracovia clienţi cu prezenţă locală foarte importantă, este un hub pentru limbi străine greu de găsit în România - poloneza, ceha, slovaca -, şi, nu în ultimul rând, reprezintă o alternativă pentru clienţii care preferă ca zonă de suport Polonia".

Ca urmare a creşterii numărului de angajaţi de anul acesta, dar şi a planurilor de dezvoltare pentru 2016, spaţiul de birouri existent în Cracovia nu mai este suficient, iar în acest moment Stefanini este într-un proces de extindere a sediului, în cadrul aceluiaşi parc de business. Centrul va avea, în final, o suprafaţă de peste 1.000 mp, care va permite creşterea în continuare a echipei din Polonia, se precizează în comunicatul de presă Stefanini.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb