Stere Farmache îl înlocuieşte pe Elyakim Davidai, în conducerea Sphera Franchise Group

Ziarul BURSA #Companii / 13 februarie 2018

Stere Farmache, fost preşedinte al Bursei de Valori Bucureşti, a fost numit membru provizoriu în Consiliul Sphera Franchise Group, începând cu 9 februarie 2018, pentru o perioadă de trei luni sau până la data la care Adunarea generală a acţionarilor va decide numirea unui membru în Consiliul de Administraţie, potrivit unui comunicat transmis, ieri, Bursei de Valori Bucureşti.

Stere Farmache îl înlocuieşte, astfel, pe Elyakim Davidai, care a renunţat la mandatul de administrator independent al Sphera Franchise Group (SFG), din motive personale, începând din 6 februarie.

Elyakim Davidai fusese cooptat în această funcţie în octombrie 2017, atunci când acţionarii "Sphera" au decis ca numărul membrilor Consiliului de Administraţie să crească de la cinci la şapte. Tot atunci, în board, a fost cooptat şi Konstantinos Mitzalis.

Acţiunile Sphera Franchise Group (SFG), care administrează restaurante sub brandurile KFC, Pizza Hut şi Taco Bell, au intrat, în noiembrie la tranzacţionare la Bursa de Valori Bucureşti.

În cadrul ofertei publice derulate anterior, Lunic Franchising and Consulting Ltd, deţinută de Lucian Vlad, a vândut un număr de până la 8.667.773 acţiuni ordinare ale Societăţii (22,34%), iar MBL Computers SRL, deţinută de Nicolae Badea, până la 1.163.980 acţiuni ordinare ale Societăţii (2,9%).

Anterior ofertei, acţionarii Sphera erau: Lunic Franchising and Consulting Ltd (22,34%), MBL Computers SRL (23%), Tatika Investments Ltd. (27,33%), Anasa Properties SRL (10,99%) şi Wellkept Group S.A. (16,34%).

În cele din urmă, Lunic şi Anasa Properties sunt deţinute de Lucian Vlad, MBL este deţinută de Nicolae Badea, iar Tatika şi Wellkept sunt deţinute de Radu Dimofte, potrivit companiei.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Daca a intrat Farmache, e de vândut

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb