Stroe afirmă că PNL va sprijini orice fel de măsură care menţine România pe un trend de dezvoltare

F.D.
Politică / 10 august 2023

Stroe afirmă că PNL va sprijini orice fel de măsură care menţine România pe un trend de dezvoltare

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, consideră că mesaje precum cele referitoare la alegeri anticipate, depunerea mandatului, "întoarcerea la popor" sau ieşirea de la guvernare "chiar nu îşi au rostul" şi afirmă că PNL va sprijini orice fel de măsură care menţine România pe un trend de dezvoltare, relatează News.ro.

"Cât timp a fost domnul Ciucă premier, România a fost guvernată de această coaliţie într-un mod responsabil, funcţional. Coaliţia a fost solidă şi ne dorim, cu siguranţă, să rămână pe aceleaşi coordonate de stabilitate şi în mandatul actualui premier, Marcel Ciolacu. Aşa că, noi suntem conştienţi, chiar dacă există anumite voci în plan public, atât de la un partid, cât şi de la altul, de importanţa pentru această ţară a modului în care guvernăm, facem o guvernare funcţională, atât din punct de vedere politic, să avem o colaborare cât se poate de corectă şi normală. Trebuie să dăm, în continuare, aceste semnale de stabilitate şi în plan extern. Aşa că mesaje precum anticipate, depunerea mandatului, alegerile, întoarcerea la popor sau ieşirea de la guvernare chiar nu îşi au rostul", a declarat Ionuţ Stroe, joi, la Antena 3.

Purtătorul de cuvânt al PNL a explicat că toate deciziile pe care Guvernul le va lua vor fi anunţate public.

"Apropo de situaţia în care ne găsim, din păcate, piaţa media, chiar şi dumneavoastră mă întrebaţi în acest moment, este invadată de informaţii inexacte. Este invadată de fel de fel de alarme privind măsurile fiscale. (...) Deocamdată, nu s-a ieşit public cu nicio decizie. Există de o lună de zile un dialog intens atât între partenerii de coaliţie, atât cu partenerii sociali, zona patronatelor, toţi cei care sunt vizaţi de acele măsuri sunt în dialog. Haideţi să avem puţină răbdare. În mod transparent şi integrat, toate propunerile şi deciziile guvernului condus de premierul Ciolacu le va lua o să fie anunţate public. Deocamdată, nervozitatea excesivă face foarte rău", a susţinut Ionuţ Stroe.

El a precizat că PNL nu va ieşi de la guvernare.

"Sincer vă spun, nu vreau să vă comentez şi le recomand şi colegilor mei să nu mai pice în capcana (...). şi nu vă dau niciun fel de reacţie la dialogurile care, din păcate, sunt inexacte, denaturate. Multe dintre ele sunt denaturate. Nu se pune problema ieşirii de la guvernare, aşa cum spunea şi colegul meu Raraş Bogdan la o altă televiziune. Vă pot confirma că PNL va asigura stabilitatea guvernării şi va sprijini orice fel de măsură care menţine România pe un trend de dezvoltare. Agreate, bineînţeles, în cadul coaliţiei. Deocamdată, avem doar discuţii consistente, avem simulări, avem analize economice, dialoguri cu partenerii sociali, cu zona patronatelor, cu zona sociativă", a mai transmis Stroe.

viewscnt

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Pai dupa ce ati imprumutat 110 miliarde de euro,

    acum vreti trend de dezvoltare,

    nici o sansa la 10 miliarde euro/an dobanda de platit 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb