SUA: Fiul lui Biden va fi inculpat pentru deţinere de armă de foc

E.M.
Internaţional / 7 septembrie 2023

SUA: Fiul lui Biden va fi inculpat pentru deţinere de armă de foc

Procurorul special care îl anchetează pe Hunter, fiul preşedintelui american Joe Biden, şi-a anunţat intenţia de a-l inculpa pentru deţinere ilegală de armă de foc, potrivit documentelor judiciare făcute publice miercuri, informează Agerpres.

Procurorul special Weiss precizează că regulile de procedură îi dau termen până la 29 septembrie pentru a obţine de la un mare juriu emiterea unei inculpări în acest dosar. Acuzarea intenţionează ceară "reemiterea unei inculpări înaintea acestei date", adaugă el.

Hunter Biden, în vârstă de 53 de ani, este acuzat de fraudă fiscală şi de achiziţia unei arme de foc, ceea ce legea îi interzicea fiind dependent de droguri.

Fiul preşedintelui ajunsese în iunie la un acord iniţial cu procurorul Weiss de a pleda vinovat în Delaware (est), statul de origine al familiei Biden, acord ce i-ar fi permis probabil să evite un proces şi închisoarea.

Dar în luna iulie, o judecătoare a pus la îndoială validitatea înţelegerii, care a fost anulată. Hunter Biden a pledat ulterior nevinovat la acuzaţia de fraudă fiscală.

Procurorul special a indicat în august că a închis ancheta pentru fraudă fiscală în Delaware, dar a subliniat că ea va fi redeschisă în alte state.

Hunter Biden, avocat şi lobbyist, este acuzat că nu şi-a completat declaraţiile de impozit în 2017 şi 2018 pentru venituri în sumă totală de 1,5 milioane de dolari.

Hunter este considerat "călcâiul lui Ahile " al lui Joe Biden, după ce Fostul preşedinte Donald Trump şi numeroşi alţi republicani l-au făcut una din ţintele lor favorite.

Aceştia îi reproşează în mod deosebit că a făcut afaceri dubioase în Ucraina şi în China atunci când Joe Biden era vicepreşedintele lui Barack Obama (2009-2017), profitând de reţelele şi de numele tatălui său.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. metoda romaneasca aplicata in sua , si nastase 7 case a vandut ce a fost mai bun din Romania pe nimic si a avut dosar pe tacamurile de alpaca ale matusii Tamara + 2 geamuri termopan

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb