SUA îşi avertizează cetăţenii să plece imediat din Rusia

SUA îşi avertizează cetăţenii să plece imediat din Rusia

S.B.
Internaţional #Adevărul - prima victimă / 13 februarie 2023

Statele Unite le-au transmis cetăţenilor lor să părăsească imediat Rusia din cauza războiului din Ucraina şi a riscului de arestări arbitrare sau de hărţuire din partea forţelor de ordine ruse, potrivit unui comunicat postat pe site-ul Ambasadei SUA la Moscova, informează news.ro.

"Cetăţenii americani care locuiesc sau călătoresc în Rusia ar trebui să plece imediat. Daţi dovadă de prudenţă sporită, pentru că există riscul de a fi reţinuţi în mod abuziv. Nu călătoriţi în Rusia", transmite Ambasada SUA la Moscova, în condiţiile în care Washingtonul a trimis la post de curând un nou ambasador.

Statele Unite şi-au avertizat în repetate rânduri cetăţenii săi să părăsească Rusia. Ultimul avertisment public de acest fel a fost în septembrie, după ce preşedintele Vladimir Putin a ordonat o mobilizare parţială.

"Serviciile de securitate ruse au arestat cetăţeni americani în baza unor acuzaţii false, au ţintit cetăţeni americani din Rusia pentru a-i deţine şi hărţui, le-au refuzat un tratament corect şi transparent şi i-au condamnat în procese secrete sau fără a prezenta dovezi credibile", avertizează Ambasada SUA. "Autorităţile ruse aplică în mod arbitrar legile locale împotriva cetăţenilor americani care sunt lucrători ai unor organizaţii religioase şi au deschis anchete penale discutabile împotriva cetăţenilor americani implicaţi în activităţi religioase", adaugă comunicatul reprezentanţei diplomatice americane.

În ianuarie, Serviciul Federal rus de Securitate(FSB) anunţase că a deschis un dosar penal împotriva unui cetăţean al Statelor Unite sub suspiciunea de spionaj.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. SĂ VINĂ ÎN ROMĂNIA ! NOI AVEM DE TOATE, INCLUSIV FEMEI PE MĂSURĂ ! URMEAZĂ SĂ DECIDĂ BRAVA NOASTRĂ CONDUCERE DE PARTID ȘI DE STAT ! MAI ALES CĂ POPORUL ROMÂN DOARME . ȘI DOARME MEREU ! ...

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb