Surse: Senatorul PSD Mihai Fifor, propus ministru al Transporturilor

Politică #Transporturi / 21 iunie 2015

Surse: Senatorul PSD Mihai Fifor, propus ministru al Transporturilor

Senatorul PSD Mihai Fifor, preşedintele Comisiei pentru transporturi şi energie din Camera superioară a Legislativului, a fost propus de premierul Victor Ponta să ocupe funcţia de ministru al Transporturilor, în locul demisionarului Ioan Rus, au declarat surse guvernamentale pentru agenţiile de presă locale.

Potrivit acestora, nominalizarea a fost transmisă vineri preşedintelui Klaus Iohannis.

Premierul Victor Ponta i-a acceptat pe 11 iunie demisia ministrului Transporturilor, Ioan Rus, după ce acesta a făcut o serie de declaraţii, într-o emisiune televizată, despre românii din străinătate şi despre familiile lor.

''România are 3 milioane de oameni să zicem, din forţa activă, în acest moment în Occident. Dintre care vreun milion sunt betonişti, fierari şi aşa mai departe. Lucrează în construcţii, autostrăzi prin Europa. Au poate 1.500 de euro salariu. O spun foarte direct. De banii ăştia, copiii se fac golani acasă şi nevastă-sa curvă. De 700 de euro vin acasă jumătate'', a declarat Ioan Rus.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. cum a ajuns domnul Fifor sef de comisie, desi comisia nu mai era valabila...EXTRAS din scrisoarea adresata domniei sale in data de 19 martie 2015..."Stimate domnule Senator Fifor,

    prin Hotararea Parlamentara numarul 74 din 2013 s-a hotarat convocarea unei comisii parlamentare pentru evaluarea unor raporturi juridice si stari de fapt economico-financiar in arealul comunei Nana din perioada de timp 1990-2013. Finalitatea acestor 

    analize a fost stabilita ca fiind redactarea unui raport avand ca termen 60 de zile de la infiintarea comisiei (art 10, aliniat 1). 

    Luand in considerare faptul ca lucrarile comisiei au fost deschise in data de 08 ianuarie 2014 si adaugand cele 60 de zile puse la dispozitie putem concluziona faptul ca pe data de 09 martie 2014 acest raport ar fi trebuit prezentat.

    Totusi pana in data de 01 aprilie 2014 nu s-a observat depasirea acestui termen si astfel in perioada 10-31 martie 2014 lucrarile comisiei par a se fi desfasurandat fara o baza legala." Aceasta sa fie propunerea domnului Ponta....:-) 

    1. Cand vezi degringolada aceasta la acest guvern...unul pleaca altul vine....parca ti-e LEHAMITE sa te mai uiti la acesti AGEAMII.....Va rog fff frumos dativa toti DEMISIA...

      draga nea Vasile,

      ei sunt doar SCHMECKERI :-) 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb