Sute de decese în urma vaccinurilor anti-Covid, în documentele oficiale ale UE şi SUA

J.P.
Internaţional / 28 ianuarie 2021

Sute de decese în urma vaccinurilor anti-Covid, în documentele oficiale ale UE şi SUA

16.479 de cazuri cu reacţii adverse la Vaccinul Pfizer/BioNTech - Comirnaty, dintre care cel puţin 171 fatale (cauzatoare de moarte) au fost înregistrate în scriptele Uniunii Europene de la începutul campaniei de vaccinare anti-Covid şi până pe 23 ianuarie 2021, conform redactorilor Activenews.

"Experienţa a fost şocantă. Trecând de la un caz la altul, morţii şi cazurile grave se adunau în imprimanta până când s-a terminat topul de hârtie. Dintre toate, cel mai trist era să realizezi cum după administrarea vaccinului "bătrânii cădeau ca muştele", aşa cum a spus şi un îngrijitor de la un cămin de vârstnici din SUA, revoltat de ceea ce a constatat cu proprii-i ochi", a relatat sursa citată.

Poate aţi observat că despre morţii în urma vaccinurilor nu se vorbeşte nicăieri în media foarte informată care vă invadează casele. Chestiunea nu se petrece numai în România, ci la nivel european şi internaţional. Oficialii tac, deşi ştiu. Ceea ce este o crimă în sine.

În Europa, doar ministrul francez al Sănătăţii, Olivier Veran, s-a scăpat luni, 18 ianuarie, când a fost nevoit să comenteze cazurile de deces din Franţa, că sunt înregistrate oficial 71 de decese. Până vineri, 22 ianuarie, când a apărut şi decesul de la Bacău, s-au mai înregistrat oficial alte patru în Franţa, la care se adaugă decesul asistentului de la Mangalia, documentat de ActiveNews dar nerecunoscut de autorităţile române ca fiind în urma vaccinul. Practica este mondială. Dar vineri, 22 ianuarie, se vorbea oficial - în urma scăpării ministrului francez - de 76 de morţi. Însă în realitatea, pe 23 ianuarie, pând când sunt înregistrate datele accesate de ActiveNews, cazurile fatale erau de cel puţin 173.

În Statele Unite există perfectat de către Centrele federale de Control şi Prevenire a Bolilor (CDC) un sistem electronic de înregistrare a cazurilor de efecte adverse în urma vaccinurile (The Vaccine Adverse Event Reporting System - VAERS). Rapoartele - majoritatea înregistrate de cadre medicale dar şi de rude ale celor afectaţi - sunt publice şi disponibile ca atare prin accesare directă. Şi România are un astfel de sistem de raportare electronică realizat de Agenţia Naţională a Medicamentului şi a Dispozitivelor Medicale din România. Dar acesta nu este public. ActivNews a solicitat ANM să facă publice toate datele legate de efecte adverse sau fatale înregistrate până azi, aşa cum se cuvine într-o democraţie. Şi aşa cum se face la nivelul Uniunii Europene.

Portalul UE, care aparţine de Agenţia Europenă a Medicamentelor (EMA) şi este disponibil şi în limba română, se numeşte "Baza europeană de date privind rapoartele despre reacţiile adverse suspectate la medicamente" - ADRREPORTS.EU. Deşi nu este foarte prietenos alcătuit, mergând mai departe, la Rapoarte, sunt dispuse dosare în ordine alfabetică după numele medicamentului sau/şi al substanţei active.

Tentaţia normală este să cauţi vacinul după numele lui sau al firmei, pentru a ajunge la reacţiile adverse ale acestuia. Dar nu-l veţi găsi acolo, la numele medicamentului. Trebuie să mergeţi la substanţe şi nici aici nu-l veţi găsi după numele substanţei active a vaccinului Pfizer/BioNTech - Comirnaty, care este TOZINAMERAN.

Deşi dosit oarecum, dacă ai inspiraţia să-l cauţi la COVID vei găsi şi produsul Pfizer/BioNTech şi cel de la Moderna. Redactorii Activnews l-au lăsat pe cel de la Moderna pentru altă dată, pentru că nu priveşte, încă, România. Şi eu accesat aşa-numitul Comirnaty, cu substanţa Tozinameran. Şi au ajuns AICI.

Aici puteţi găsi şi citi cu ochii Dvs raportările cadrelor medicale care au înregistrat reacţii adverse ce au mers până la cazuri de deces şi pe care le-au raportat Agenţiei Europene a Medicamentelor (EMA). Până pe 23 ianuarie a.c. au fost înregistrate 16.479 de cazuri cu reacţii adverse la Vaccinul Pfizer/BioNTech - Comirnaty, dintre care cel puţin 173 fatale (cauzatoare de moarte).

"Am scris cel puţin 173 fatale - selectate din registrul general disorders, pentru că la acestea se pot adăuga dar şi suprapune şi alte cazuri de încetare a vieţii, cum ar fi atacul de cord - foarte des întâlnit în cazurile cercetate de noi. Nu putem şti exact cu cât sunt mai multe dar cu siguranţă nu pot fi mai puţine de această cifră", relateazăă sursa citată.

Cu puţină abilitate le veţi găsi pe toate categoriile necesare: vârstă, sex, pe ţări sau pe boli. La ultima rubrică din dreapta - Line Listing - puteţi alege să vă fie prezentate cazurile în funcţie de gravitatea lor. De acolo încep şi graficele individuale, pe cazuri, cu data exactă a incidentului, constatările cadrelor medicale, medicaţia oferită etc. Şi, bineînţeles, cazurile de deces, fiecare cu vârsta lui.

Da, este adevărat, bătrânii au căzut "ca muştele", sărăcuţii. Şi ştim, desigur, şi textele care însoţesc aceste morţi - că nu poate fi depistată relaţia cauză-efect. "Erau bătrâni, oricum mureau...". Dar sunt şi destule cazuri de tineri, cum este cel al unei persoane de 27 de ani, care a murit chiar de Crăciun, pe 25 decembrie 2020, vomitând sânge, la o zi după ce şi-a făcut vaccinul Pfizer.

Alt caz, femeie, 59 de ani, moarte spontană, după cum a notat un profesionist din domeniul sănătăţii. Dar, după cum veţi observa din graficele din articol, majoritatea celor afectaţi sunt din categoriile de vârstă între 18 - 64 de ani. Alt caz fatal, femeie, de 41 de ani, moarte subită la o zi după vaccin.

"Mai mult, presa din România şi din întreaga lume este mituită cu zeci şi sute de milioane de euro ca să facă propagandă pro-vaccin - adică să mintă frumos - sau să tacă - ceea ce este tot o minciună, prin omisiune. De ce?

Autorităţile din mai multe ţări, inclusiv din România, au sistat pentru moment campaniile de vaccinare sub pretextul lipsei de doze suficiente. Chiar aşa să fie? Ca ziarişti, ne putem pune întrebarea dacă nu cumva schimbarea de tactică are loc pentru că autorităţile ştiu prea bine că numărul morţilor este mult mai mare decât cel real, decât cel declarat oficial?

Să luăm cazul României - unde nu putem vedea, încă, toate aceste raportări, din partea medicilor sau ale rudelor. Iată, la o singură postare pe această temă, de după decesul doamnei din Bacău, publicată de avocatul Gheorghe Piperea, cinci persoane au relatat despre cazuri similare din familiile lor", scriu reporterii ActivNews.

Dar nu sunt cam multe "morţi prin coincidenţă"?, după cum atrage respectabilul avocat Robert. F. Kennedy, nepotul fostului preşedinte american John F. Kennedy şi conducătorul organizaţiei Apărarea Sănătăţii Copiilor (Childrens Health Defense).

Pentru a se lămuri reporterii ActivNews au mers şi în SUA, pe site-ul VAERS. În SUA au fost raportate până acum 181 de morţi în urma vaccinurilor anti-Covid. Pentru că aici metoda de accesat este mai complicată - dar tot puteţi să vă convingeţi şi singuri accesând VAERS - reporterii descărcat pentru Dvs Raportul de 339 de pagini de până la data de 27 ianuarie 2021, unde puteţi citi cu ochii Dvs despre cele 317 cazuri de decese înregistrate în urma vaccinurilor anti-Covid şi alte mii de efecte adverse severe. Mărturiile acestor decese sunt, unele, înfiorătoare.

Reamintim că ziarul BURSA a publicat o opinie proprie în care MAKE afirmă că vaccinarea ar trebui intrerupta pina la clarificarea cauzei deceselor la vaccinatii din Norvegia.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. The Pfizer-BioNTech COVID-19 vaccine has not been approved or licensed by the U.S. Food and Drug Administration (FDA), but has been authorized for emergency use by FDA under an Emergency Use Authorization (EUA) to prevent Coronavirus Disease 2019 (COVID-19) for use in individuals 16 years of age and older. The emergency use of this product is only authorized for the duration of the declaration that circumstances exist justifying the authorization of emergency use of the medical product under Section 564(b)(1) of the FD&C Act unless the declaration is terminated or authorization revoked sooner. Please see EUA Fact Sheet at cvdvaccine____com

    Dupa cum vedeti in State vaccinul nici macar nu a fost aprobat sau licentiat de U.S. Food and Drug Administration ci doar "autorizat pentru situatii de urgenta" si doar pentru persoane de peste 16 ani, probabil ca sa se protejeze sa nu poata fi trasi la raspundere 

    E dubios, extrem de dubios cum s-a împotmolit UE cu vaccinarea deși a alocat o căruță de bani și o tonă de propagandă in aceasta direcție.

    Problema cu acest vaccin nu e că mor acum câteva persoane la 100.000 de vaccivati ci să nu moară mult mai mulți din cei vaccinați, atunci când vor intra in contact cu noi tulpini de virus. Riscul ca sistemul imunitar să reacționeze exagerat la aceste noi tulpini este imens, pentru că a fost stârnit pe cale artificială. 

    "presa din România şi din întreaga lume este mituită cu zeci şi sute de milioane de euro ca să facă propagandă [...] adică să mintă frumos - sau să tacă - ceea ce este tot o minciună, prin omisiune"

    - - - 

    Este absolut laudabila seria de articole publicate de Bursa referitoare la deficientele vaccinurilor anti-covid distribuite pe piata dupa numai cateva luni de studii clinice, desi toate celelalte medicamente / vaccinuri parcurg etape de cercetare clinica care se intind pe mai multi ani de zile. 

    Tinand cont de citatul redat mai sus si de transparenta si impartialitatea pe care le admir la Bursa, cu respect va intreb urmatoarele: 

    1. de ce ati sters toate comentariile la articolul din 26.1.2021 semnat de dl. Catalin Avramescu in care acesta afirma referitor la vaccinul anti-covid: 

    "Tot circul "testelor clinice" a fost necesar doar pentru că politicienii de astăzi sunt îngroziţi de lobby-ul anti-vaccinist." 

    2. de ce ati sters de pe pagina Bursa toate cele 3 articole din 27-28.01.2021 (inclusiv cele 2 semnate de dl. Andrei Iacomi) referitoare la ARIR si evaluarea VEKTOR a societatilor listate la BVB? 

    Inteleg, desigur, ca fiind un ziar privat aveti dreptul sa luati ce decizii doriti, indiferent daca servesc ideii de transparenta sau nu, dar va multumesc totodata pentru a amabilitatea de a lua macar in calcul cele 2 intrebari de mai sus.

    Apreciem publicarea unor materiale ignorate de mass-media. Totuși Per ansamblu câteva sute de decese la milioane de vaccinări nu sunt semnificative. Stârnește îngrijorare faptul ca sunt ascunse și nu se discuta despre ele!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb