SVN Residentialist atrage în parteneriat două foste birouri RE/MAX

S.B.
Companii #Construcţii / 26 iulie 2023

SVN Residentialist atrage în parteneriat două foste birouri RE/MAX

SVN Residentialist, divizia SVN Romania care îşi desfăşoară activitatea pe piaţa rezidenţială secundară, adică revânzarea de proprietăţi indiferent de anul de finalizare, a demarat procesul de extindere naţională prin care vizează acoperirea teritorială prin deschiderea de birouri locale.

Astfel, compania a încheiat un parteneriat cu acţionarii a două foste birouri RE/MAX şi a deschis concomitent şi două noi birouri adiţionale.

Fostele birouri RE/MAX au funcţionat până la începutul lui 2023 sub numele de Magnum, pe bulevardul Decebal din Bucureşti şi în Constanţa, fiind administrate ulterior independent. Acestea s-au alăturat SVN Residentialist printr-un sistem de parteneriat, fiind coordonate de Cristian Vintilă din poziţia de managing partner al biroului din Decebal şi de Costin Rusu din poziţia de managing partner al biroului din Constanţa. Concomitent, SVN Residentialist a inaugurat alte două noi birouri, amplasate în zona Floreasca, al cărui managing partner va fi Raluca Dobrişan, şi în localitatea Corbeanca din nordul Capitalei.

"Segmentul rezidenţial secundar înregistrează în acest moment rezultate mai pozitive şi considerăm că există un potenţial semnificativ de dezvoltare, beneficiind deja şi de un know how unic dobândit prin activitatea noastră. Am ajuns astfel la patru birouri în Bucureşti şi unul în Constanţa şi dorim să deschidem anual câteva noi birouri pentru a ajunge la o acoperire teritorială cât mai bună", a declarat Alexandru Pricop, managing partner SVN Residentialist.

Piaţa secundară continuă sa atragă cele mai multe tranzacţii cu locuinţe din România, ţinând cont că livrările de locuinţe din marile oraşe dintr-un an reprezintă sub o treime din totalul tranzacţiilor încheiate în respectivele zone, iar gradul de absorbţie al noilor locuinţe nu depăşeşte 80% pe durata construcţiei.

"După ce ne-am dezvoltat şi consolidat poziţia de cea mai activă companie mare de consultanţă imobiliară pe piaţa rezidenţială, cu un portofoliu exclusiv de peste 15 proiecte şi tranzacţii anuale de peste 120 de milioane de euro, dorim să ne extindem puternic şi pe segmentul secundar al pieţei rezidenţiale. Astfel, vom continua să identificăm noi oportunităţi, indiferent că vorbim de noi birouri regionale în principalele oraşe din România sau noi puncte de lucru în Bucureşti", a declarat Andrei Sârbu, CEO SVN Romania.

SVN Romania a înregistrat în 2022 o cifră de afaceri de aproximativ 8,2 milioane de euro, în creştere cu 6,3% faţă de anul anterior. Compania îşi desfăşoară activitatea pe toate segmentele pieţei imobiliare, de la închirierea de spaţii de birouri, comerciale şi logistice, la piaţa rezidenţială, property management, servicii financiare sau research şi evaluări. La nivel mondial, SVN International Corp. are peste 200 de birouri în opt ţări şi regiuni, în care activează peste 1.600 de consultanţi imobiliari şi personal administrativ.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb