Targul Imobiliar PROJECT EXPO isi deschide portile in perioada 11-13 martie, in parcarea centrala din Piata Victoriei

Ziarul BURSA #Comunicate de presă #Imobiliare / 10 martie 2016

Primul targ imobiliar al anului 2016 vine cu proprietati pentru orice buget si in orice zona, nu doar in Capitala sau in zona Metropolitana, ci si pentru cei care isi doresc o casa de vacanta la munte.

Cea mai ieftina proprietate dintr-un asamblu rezidential nou costa 17.500 euro si se afla in complexul New City. La capitolul vile preturile pleaca de la 65.000 euro.

Dar cum PROJECT EXPO trebuie sa isi pastreze renumele de eveniment al discounturilor imobiliare, reducerile de pret oferite de expozanti ajung pana la 5.000 euro. De exemplu, in cele trei zile de eveniment, un apartament cu doua camere in ansamblul rezidential Amalia Residence costa 46.500 euro in loc de 51.500 euro, iar o vila Dalia in proiectul Omnis Residence Corbeanca are un pret de 111.00 euro (de la 116.900 euro). Reducerile sunt semnificative si in cazul garsonierelor. O astfel de locuinta oferita de Premier Imobiliare si amplasata in zona soselei Oltenitei/Aparatorii Patriei, complet finisata, costa 20.000 euro, pretul de lista fiind 22.500 euro. In plus, pentru achizitia acestei garsoniere, cumparatorul nu trebuie sa plateasca nicun fel de comision, iar avansul pentru un credit Prima Casa este de doar 1125 euro. Si nu putem vorbi despre discounturi fara sa amintim si de reducerea de 5% oferita de Cubic Residence.

Tot la capitolul oferte speciale intra si locuintele de vacanta oferite RHI Time Sharing care ofera mai multe variante de a beneficia de proprietatile din Bran. Puteti sa va cumparati o camera dubla in sistem time sharing cu 2000 de euro, si veti fi proprietar pentru o saptamana pe an. Avantajul acestei modalitati de achizitie este este ca in restul anului puteti sa va petreceti vacantele in multe alte orase din lume care fac parte din acest lant fara niciun cost. Daca preferati, aveti si varianta de a avea o vila in Bran doar a dumneavoastra, complet mobilata si utilata, platind 130.000 euro. Oferte au si ceilalti participanti la targ, dar va invitam sa vizitati pavilionul expozitional din Piata Victoriei pentru a intra in contact direct cu dezvoltatorii si agentiile imobiliare care le promoveaza.

Chiar daca nu toate proprietatile oferite de catre expozanti se incadreaza in programul guvernamental Prima Casa, toti participantii la Targul Imobiliar PROJECT EXPO pun la dispozitia potentialilor clienti consultanti cu care sa discute variantele ideale de plata. "Prin Prima Casa se vand aproximativ 65% dintre imobile. Şi aici ma refer strict la zona de actiune a Premier , şi anume Zona de Sud. Chiar daca este un procent destul de mare de familii care apeleaza la acest program, asta nu inseamna ca nu se vor gasi solutii in cazul in care Prima Casa va disparea de pe piata odata cu aparitia legii Darii in Plata, asa cum se preconizeaza", spune Giulio Angheloiu, general manager Premier Imobiliare. Totusi, la fel ca si Giulio Angheloiu, majoritatea reprezentantilor pietei imobiliare sunt de parere ca aceasta lege ori nu va fi promulgata, ori va afecta in mod negativ intreaga economie. Intrebari legate de validitatea acestei legi are si avocatul Victor Ilie, reprezentant al companiei White Mountain: "Trecand peste posibila declarare ca fiind neconstitutional a art. 11 din legea propusa (cel care ar aduce aplicabilitatea legii si contractelor aflate in derulare), actul normativ are doua taisuri: poate oferi o mai mare incredere persoanelor care doresc contractarea unui credit imobiliar, dar pe de alta parte va fi important ca bancile sa fie mai prudente, aceasta prudenta fiind de preferat in defavoarea intentiei declarate a băncilor de scumpire sau ingreunare creditarii".

Nu in ultimul rand va invitam sa participati la tombolele care vor fi organizate in cadrul celor trei zile de eveniment si la care puteti castiga premii pe loc. Toti vizitatorii vor primi un fluturas cu 4 intrebari care se refera la motivul pentru care au trecut pragul Targului Imobiliar PROJECT EXPO: ce tip de locuinta cauta, ce buget au disponibil, ce zona prefera si ce calitati trebuie sa aiba caminul ideal. In schimbul acestui fluturas, oricine va avea posibilitatea sa extraga dintr-un bol aflat la standul Organizatorilor, un loz razuibil din care va afla pe loc ce a castigat. Intre premiile care pot fi extrase se afla un televizor LG, full HD, cu diagonala de 109 cm - oferit de catre Cubic Residence sau diverse obiecte de amenajari interioare - oferite de catre Premier Service.

Va asteptam la Targul Imobiliar PROJECT EXPO, care are loc in Piata Victoriei, in perioada 11-13 martie. Intrarea este libera iar programul pentru vizitatori este cuprins intre orele 10,00 - 19,00 vineri si sambata, iar duminica 10,00-16,00.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Feriti-va de teparul Giulio Angheloiu, premier imobiliare.

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb