TCL, triplu premiat de către EISA


Companii / 17 august 2021

TCL, triplu premiat de către EISA

În acest an, TCL, unul dintre cei mai mari producători de dispozitive electronice de consum şi printre principalii jucători din industria TV la nivel mondial, face istorie la premiile EISA, câştigând pentru prima dată distincţia "PREMIUM LCD TV 2021-2022" pentru caracteristicile unice şi calitatea deosebită a Mini LED TV 65C825, precum şi premiile "BEST BUY TV 2021-2022" pentru TCL QLED TV 55C728 şi pentru SOUNDBARUL TS8132, se arată într-un comunicat de presă remis redacţiei. Această recunoaştere demonstrează încă o dată că produsele TCL şi-au câştigat un loc de top pe piaţa europeană datorită calităţilor excepţionale la nivel de imagine şi sunet.

TCL 65C825 a primit pentru prima dată în istoria companiei premiul pentru imagine şi sunet acordat de EISA pentru televizoarele de gama LCD, întrunind toate standardele de calitate cerute de această industrie deosebit de competitivă. Lansat în luna aprilie a acestui an pentru piaţa din Europa, TCL 65C825 este un televizor 4K Mini-LED combinat cu QLED, care înglobează tehnologia Android TV şi sistemul de sunet Onkyo.

Datorită tehnologiei de ultimă oră Quantum Dot, precum şi algoritmului AIPQ care foloseşte inteligenţa artificială şi caracteristicile deep learning pentru UHD upscaling, atât televizorul TCL 65C825, cât şi întreaga serie C82 oferă experienţa cinematografică completă. Vorbim despre aspect vizual impresionant, 100% acurateţe în cadre, nuanţe vii din peste un miliard de combinaţii de culori şi umbre, dar şi capacitate de adaptare la tipul de conţinut redat pentru a genera imagini cât mai realiste pe ecranul televizorului. Mai mult, seria TCL C82 vine la pachet şi cu tehnologia TCL Mini LED, care foloseşte mii de mini-led-uri pentru a livra o luminozitate incredibilă. Astfel, se adaugă un plus de dramatism vizionării, prin umbre bogate şi perfect conturate pentru o performanţă HDR cum rar se întâlneşte pe piaţă. Totodată, contrastul extrem de simplu de controlat prin mini-leduri îţi taie răsuflarea, iar datorită lui seria C82 îţi aduce în faţa ochilor noi detalii în zonele întunecate şi, simultan, şi în cele luminoase pentru o experienţă de vizionare cu adevărat stratificată.

"Prin înlocuirea luminii convenţionale LCD cu o matrice de iluminare multizonală compusă din mii de mini-led-uri, televizorul de top TCL 65C825 4K oferă o experienţă cinematografică de invidiat la un preţ accesibil. Nivelurile de negru şi detaliile de umbre sunt excelente, la fel şi precizia în HDR playback, încorporând Dolby Vision şi HDR10+, în timp ce HDR10 este gândit la perfecţiune pentru Dynamic Tone Mapping. Totodată, dincolo de imaginile de cinema pe care le oferă, acest MINI LED TV are şi multe alte caracteristici de top: un sistem de sunet creat în colaborare cu Onkyo care oferă redare audio impecabilă, o platformă Android inteligentă pentru navigare uşoară şi compatibilitate pentru generaţia de top a consolelor video. Indiferent din ce punct de vedere analizăm acest televizor, 65C825 este un triumf", a declarat un membru din juriul EISA.

TCL 65C825 este şi Calman Ready , ceea ce înseamnă că suportă 3D LUT şi peste 4000 de puncte de calibrare prin software-ul Calman, oferind şi culori îmbunătăţite prin Aurora Color Engine. Această inovaţie a fost gândită de la zero în baza software-ului Calman care înglobează cele mai noi cercetări în domeniul culorilor, asigurând consumatorilor maximum de rezultate prin Aurora Color Engine.

"De douăzeci de ani suntem lideri în product development, iar inovaţiile pe care le aducem an de an arată că suntem la fel de dedicaţi să descoperim şi lansăm cele mai bune produse pentru vizionări de top în confortul casei. Cu C825 intrăm în gama televizoarelor Premium sau, cu alte cuvinte, în piaţa produselor care au rezultate uimitoare în 3 arii majore pe care am ajuns să se dominăm: streaming, sport şi gaming. Combinaţia de inteligenţă artificială pentru upscaling, procesarea prin panouri QLED pentru culori cât mai realiste, Mini-LED-urile pentru dynamic range şi rata de afişaj de 100Hz pentru cadre rapide chiar le permit clienţilor noştri să trăiască aventura în acelaşi timp cu eroii lor preferaţi. De asemenea, nu ar fi fost un televizor premium fără calibrarea Calman Ready şi Dolby Vision. În plus, inteligenţa artificială ajută la adaptarea experienţei Dolby Vision HDR la orice tip de conţinut şi ambient, precum şi la optimizarea UHD 120 Dolby Vision VRR pentru gaming", a declarat Marek Maciejewski, Product Development Director pentru Europa.

TELEVIZORUL QLED 55C728 CÂŞTIGĂ PREMIUL "BEST BUY TV 2021-2022" EISA

Ultra-competitivul 55C728 a fost şi el lansat în aprilie 2021, ca unul dintre noile televizoare din seria C, şi tocmai a câştigat premiul "Best Buy TV 2021- 2022" de la EISA.

TCL 55C728 combină armonios şi eficient a doua generaţie de algoritm AiPQ, tehnologia Quantum Dot, 4K HDR şi afişajul nativ de 100Hz pentru imagini clare şi cu rată de răspuns mare pentru cadre de mare viteză. În plus, acest model are încorporat şi Game Master Pro, suportând toate formatele HDR (incluzând aici HDR10+, Dolby Vision, Dolby Vision IQ). Designul elegant vine cu un cadru de metal foarte subţire ca ecranul mare al televizorului să poată fi aşezat cu uşurinţă pe orice suprafaţă în orice cămin, se menţionează în comunicat.

"Televizorul 55C728 îndeplineşte toate caracteristicile unui TV 4K accesibil tuturor. Are o ramă subţire şi picioare discrete, oferă conectivitate HDMI 2.1, încorporează sistemul de operare Android TV - actualizat la Google TV mai târziu în acest an - şi are şi Dolby Vision HDR şi suport audio Dolby Atmos. Iar cel mai important lucru e că oferă o calitate a imaginii cu mult peste preţul la care este comercializat. QLED-ul TCL oferă performanţe detaliate, culori vii şi contrast calitativ, aducând la viaţă filmele, serialele şi jocurile perferate ale consumatorilor. Sistemul de boxe integrate Onkyo completează setul oferind un puternic acompaniament sonor. Cei care îşi doresc o experienţă versatilă, prietenoasă şi de neuitat de la un ecran TV fără a-şi goli buzunarele are trebui, clar, să ia în considerare această achiziţie", au punctat membrii juriului EISA.

"Reţeta de succes a seriei noastre C constă în cel mai bun mix de funcţionalităţi de care au nevoie consumatorii noştri la un preţ accesibil. 2021 este anul streamingului, sportului şi gamingului, iar noi oferim de toate pentru toţi. Culori ideale cu QLED şi calibrarea Calman Ready, afişaj nativ şi UHD 120 Dolby Vision VRR pentru gaming. În fiecare an transformăm tehnologiile cheie din domeniul TV, iar seria C728 este o nouă dovadă că TCL poate face orice" a mai punctat Marek Maciejewski, Product Development Director pentru Europa.

La fel ca TCL 65C825, premiatul TCL 55C728 este acum Calman Ready, ceea ce înseamnă că suportă 3D LUT şi peste 4000 de puncte de calibrare prin software-ul Calman, oferind şi culori îmbunătăţite prin Aurora Color Engine.

Soundbarul TS8132 câştigă premiul "Best Buy Soundbar 2020-2021" EISA

TCL, care a înregistrat un succes deosebit cu boxele produse care folosesc Dolby Atmos în formate uşor adaptabile pentru mulţi consumatori, a lansat în acest an un nou soundbar: TS8132. Acest soundbar de tip 3.1.2 Dolby Atmos are un subwoofer wireless, oferind o experienţă audio de excepţie pentru streaming, TV şi jocuri. Motive pentru care TS8132 a primit premiul "BEST BUY SOUNDBAR 2020-2021" din partea experţilor EISA.

Soundbarul TS8132 oferă o experienţa fascinantă a cinemaului la tv

Conform sursei citate, prin soundbarul TS8132, utilizatorii pot trăi acasă experienţa Dolby Atmos într-o nouă dimensiune cu un setup de canal de tip 3.1.2, care asigură profunzime şi acurateţe sunetelor. Aceste performanţe vor uimi publicul şi o vor face într-un design compact, elegant şi cu un subwoofer puternic. TS8132 va transforma repede orice living în hubul preferat de relaxare prin opţiunea de Chromecast care funcţionează cu Apple AirPlay, Hey Google şi Alexa, conectându-se uşor la cele mai populare ecosisteme. Suportă şi HDMI cu eARC pentru a se conecta la televizorul tău, suportând toate formatele audio şi fiind şi compatibil cu Dolby Vision 4K pass-thru.

"Printr-un design dinamic, care încorporează un centru de canal foarte bine gândit, două unităţi adiţionale care pot fi conectate uşor şi un subwoofer wireless, soundbarul TCL oferă o atmosferă aparte prin canalul 3.1.2. Ideal pentru completarea oricărui set TV, TS8132 redă dialogurile stratificat, creează efecte de separare impresionante şi punctează excelent inflexiunile audio. Suportă Dolby Atmos playback, iar conţinutul stereo poate fi sortat şi amestecat prin modul surround soundbar. Toate caracteristicile sunt specifice unui model mai scump - porturi duale HDMI, USB şi opţiunea Optical digital audio fac ca produsul să se conecteze cu o varietate de surse, în timp ce suportă şi Chromecast (cu Google Assistant prin voice control), Apple AirPlay şi Bluetooth, asigurând un potenţial wireless nelimitat", au explicat membrii juriului EISA.

"Prin TS8132 reuşim să completăm reţeta de succes din spatele procesului de creaţie care a dus la naşterea premiatului 55C728 TV. Acest produs oferă cu adevărat un sunet captivant pentru serviciile de streaming, programele TV şi consolele de gaming din orice casă. Sunetul în care te poţi pierde este Dolby Atmos. Colaborarea noastră cu Dolby şi cele 3 intrări frontale, plus cele două canale de augmentare, asigură necesarul de sunet din soundbar fără nevoia de a folosi boxe adiţionale şi fără cabluri. Dincolo de serviciile de streaming, TS8132 este perfect şi complet operational şi cu Spotify, Tidal şi alte aplicaţii din telefonul mobil pe care le poţi folosi fără griji cu TCL, bineînţeles la o calitate mare Hi-Fi. Orice sursă poate fi convertită în sunete 3D captivante. Lucrurile s-au schimbat, iar soundbarurile nu mai sunt limitate doar la a oferi sunet TV mai bun, ci şi la optimizarea boxelor Hi-Fi, iar TCL este mândru să fie deschizător de drumuri şi în acest plan" conchide Marek Maciejewski, Product Development Director pentru Europa.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb