TEATRUL NOTTARA:   "Moartea lui George Alexandru - un fapt tragic, nu suspect"

Adina Lateş
Cultură / 3 ianuarie 2016

Moartea actorului George Alexandru este un fapt "tragic, nu suspect", se arată pe site-ul oficial al Teatrului Nottara, reprezentanţii instituţiei de spectacole făcând apel la discreţie în această situaţie.

"Teatrul Nottara şi familia lui George Alexandru dezmint ştirea şi zvonurile conform cărora ar fi fost vorba de o moarte suspectă în cazul marelui actor. Discreţia familiei şi respectul teatrului pentru dorinţa lui George Alexandru de a nu vorbi despre suferinţa sa ne împiedică să dăm detalii asupra bolii care l-a învins", se arată pe site-ul teatrului.

Teatrul Nottara şi familia lui George Alexandru mulţumesc "tuturor celor care au vorbit în termeni decenţi şi oneşti" despre moartea artistului "şi refuză să se alăture acelora care doresc să transforme o mare tristeţe într-o ştire de senzaţie".

"Prin urmare, subliniem cu profundă mâhnire, faptul că George Alexandru s-a luptat cu o gravă afecţiune. Nu există nicio îndoială că toate strădaniile medicilor au fost dublate de profesionalism şi devotament până în ultima clipă. Din păcate, însă, chiar şi marii actori se sting. Adesea, prea devreme şi de neînţeles", se mai arată în comunicatul publicat online.

"Teatrul Nottara şi familia actorului George Alexandru îi roagă pe toţi amatorii de senzaţii tari să se abţină de la comentarii neadevărate, amintind tuturor că, pe lumea aceasta, se mai şi moare. Tragic, NU suspect", se încheie mesajul.

Trupul neînsufleţit al actorului va fi depus luni, între orele 11:00 şi 14:00, în foaierul principal al Teatrului Nottara iar slujba de înmormântare va avea loc în aceeaşi zi, la ora 14,30, la Capela Cimitirului Ghencea 3. Înmormântarea va avea loc la ora 15,00, în cimitirul bucureştean.

George Alexandru a murit vineri la Spitalul Fundeni la vârsta de 58 de ani.

Artistul a murit din cauza unor "complicaţii severe ale unei infecţii abdominale grave", a precizat Institutul Clinic Fundeni într-un comunicat remis sâmbătă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

30 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9769
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4906
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2932
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9203
Gram de aur (XAU)Gram de aur364.5107

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb