Tech Mahindra îşi extinde biroul din Vox Technology Park cu 1.500 de metri pătraţi

Comunicate de presă / 21 aprilie 2021

Tech Mahindra îşi extinde biroul din Vox Technology Park cu 1.500 de metri pătraţi

Gigantul IT Tech Mahindra şi-a extins biroul din cadrul Vox Technology Park din Timişoara cu 1.500 de metri pătraţi, ajungând la o suprafaţă ocupată totală de 2.100 de metri pătraţi de birouri, conform unui comunicat remis redacţiei.

Compania, care este unul dintre cei mai mari furnizori globali de servicii şi soluţii IT de transformare a proceselor de business, a intrat pe piaţa din România în 2019 prin deschiderea biroului din Timişoara, în proiectul de birouri Vox Technology Park.

"Tech Mahindra îşi continuă dezvoltarea locală, bazându-se pe clienţii existenţi dar aducând în acelaşi timp şi noi clienţi. Cererea pentru personal calificat în Timişoara este foarte ridicată, în special pentru vorbitorii de limbă germană. De asemenea, observăm necesitatea dezvoltării unor abilităţi profesionale suplimentare în domenii ca securitatea informaţională, inteligenţă artificială şi învăţare automată", a declarat Vinay Prakash, Business Head Tech Mahindra pentru regiunea Germania - Austria - Elveţia.

Tech Mahindra este o companie cu venituri anuale de peste cinci miliarde de dolari, care oferă servicii de consultanţă şi remodelare a afacerilor pentru companii din toate industriile. Compania face parte din grupul indian Mahindra, cu venituri anuale de peste 21 de miliarde de dolari şi peste 250.000 de angajaţi în peste 100 de ţări.

2021 a debutat cu dreptul pentru Vox Technology Park, care a închiriat de la începutul anului o suprafaţă totală de birouri de 2.825 de metri pătraţi de birouri. Adiţional Tech Mahindra, au mai închiriat spaţii Bulung Logistic, o companie de transporturi cu activitate in Orientul Mijlociu şi Europa Centrală şi Est, care şi-a deschis astfel în Timişoara primul său birou din România, precum şi alte companii care au preluat spaţii cu suprafeţe mai reduse. De la debutul pandemiei Covid-19 pe plan local, în cadrul Vox Technology Park au fost închiriaţi peste 8.700 de metri pătraţi de birouri.

"Începutul de an ne oferă premisele pentru a considera că 2021 va fi un an bun. Am implementat încă din primăvara anului trecut numeroase soluţii de creştere a siguranţei la locul de muncă, avem deja chiriaşi care şi-au reluat activitate în spaţiile de birouri iar ultimele 12 luni au fost bune pentru noi, cu un total de peste 8.700 de metri pătraţi de birouri închiriaţi", a declarat Mark Oancea, managing director în cadrul Vox Property Group, dezvoltatorul şi proprietarul proiectului.

Proiectul a trecut printr-un proces intensiv de implementare a unor măsuri de prevenţie şi de sporire a gradului de siguranţă la birou. Au fost achiziţionate şi instalate două termoscanere, au fost instalate aparate de curăţare şi filtrare a aerului, aparate pe bază de senzori în spaţiile comune şi băi şi au fost regândite circuitele de circulaţie prin clădire.

 

Vox Technology Park are o suprafaţă totală de 26.600 de metri pătraţi şi a fost finalizat în Timişoara în urma unei investiţii de 30 de milioane de euro. Compania are în dezvoltare şi proiectul rezidenţial Vox Vertical Village, amplasat în imediata apropiere a proiectului de birouri.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb