Telekom Romania anunţă ofertele pentru roaming, conform reglementărilor UE

Cristina Radu
Companii / 15 iunie 2017

Telekom Romania anunţă ofertele pentru roaming, conform reglementărilor UE

Începând cu 15 iunie, Telekom Romania anunţă ofertele pentru roaming care includ minute, SMS-uri şi date mobile, în conformitate cu reglementările din Spaţiul Economic European (SEE) - statele membre ale Uniunii Europene plus Islanda, Lichstenstein şi Norvegia, conform unui comunicat de presă trimis de Telekom. Beneficiile naţionale în afara reţelei acordate la orice abonament Telekom Romania, pentru servicii mobile, vor fi disponibile şi în roaming Grupa 0 - ţările din SEE.

În cazul în care abonamentul include minute nelimitate naţionale şi 100 SMS-uri naţionale, abonatul va putea utiliza fără tarife adiţionale minutele nelimitate şi SMS-urile naţionale neconsumate până la data călătoriei în Roaming Grupa 0 - ţările din SEE. Dacă clientul beneficiază de un abonament cu minute naţionale în afara reţelei limitate ca număr, după consumarea lor se aplică tariful standard naţional de 0,226 euro / minut, iar pentru SMS-urilor de 0,06 euro, TVA inclus, potrivit Telekom.

Datele naţionale din contract (abonament/extraopţiuni/eventuale bonusuri) vor putea fi utilizate în Roaming Grupa 0 fără tarife adiţionale, până la limita lunară maximă de date în Roaming Grupa 0, dacă este aplicabilă contractului. După depăşirea limitei de date se aplică un tarif adiţional de 0,0089 euro/MB, TVA inclus, iar după consumarea datelor naţionale din contract se va aplica şi tariful standard. Limita de date se determină în funcţie de beneficiile active la momentul utilizării serviciilor de roaming, împărţind dublul valorii abonamentului lunar la tariful reglementat, de 7, 7 euro/GB.

În cazul extraopţiunilor sau bonusurilor cu date, valoarea lor se adaugă la valoarea abonamentului, conform următoarei formule fără TVA: limita lunară maximă de date în Roaming (GB) = (valoare abonament + valoare extraopţiune + valoare bonus) x 2 / 7, 7 euro/GB. Oferta Telekom Romania Mobile compatibilă cu serviciul de roaming oferă tarife de 10 eurocenţi pe minut, 4 eurocenţi pe SMS şi 10 eurocenţi pe MB, trei opţiuni de 2, 4 şi 8 euro credit, pentru diverse bugete şi nevoi de comunicare.

Începând cu 15 iunie, oferta la Cartela Telekom cuprinde două categorii de planuri tarifare şi opţiuni: planuri tarifare şi opţiuni incompatibile cu serviciul de roaming, care pot fi utilizate doar pe teritoriul României, respectiv planuri tarifare şi opţiuni compatibile cu serviciul de roaming, care oferă condiţii similare de utilizare a resurselor atât pe teritoriul României, cât şi în roaming în zona SEE, conform noilor reglementări în domeniu. Opţiunile lansate înainte de 15 iunie sunt incompatibile cu serviciul de roaming, clienţii putând să le utilizeze doar când se află în România.

Telekom Romania oferă servicii de telecomunicaţii fixe şi mobile, servicii integrate fixe şi mobile, tehnologii 4G, fibră optică, Internet TV şi soluţii de comunicaţii şi IT&C.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb