Telerenta anunţă investiţii de 3 milioane de euro în 2024

F.D.
Companii / 14 februarie

Mădălin Ilie, CEO Telerenta

Mădălin Ilie, CEO Telerenta

Startup-ul românesc de tehnologie, Telerenta, care operează singura platformă de închiriere de echipamente electronice din Europa de Sud-Est destinată utilizatorilor casnici, şi, de la finalul anului trecut, şi firmelor, şi-a bugetat investiţii de aproximativ 3 milioane de euro în 2024, conform unui comunicat de presă al companiei.

Potrivit sursei citate, investiţiile vor fi direcţionate către dezvoltarea platformei, către îmbunătăţirea experienţei de utilizare, către introducerea de noi produse în portofoliu, către extinderea internaţională, în stocuri de produse şi marketing.

"2024 este un an de construcţie, de extindere pentru Telerenta, în contextul în care modelul de business propus de noi captează tot mai mulţi clienţi, atât la nivel naţional, cât şi la nivel mondial. Există o tendinţă de creştere a cererii pentru închirieri de echipamente electronice, atât la nivel european, cât şi la nivel mondial, unde valoarea pieţei de închirieri de electronice a depăşit 67 de miliarde de dolari anul trecut", spune Mădălin Ilie, CEO Telerenta, menţionând că această creştere este impulsionată de o dependenţă crescută de produse electronice şi inovaţii din partea producătorilor, pentru a rămâne competitivi, concomitent cu o schimbare în comportamentul consumatorilor atât persoane fizice, cât şi companii, care acum preferă flexibilitatea şi costurile reduse ale închirierii echipamentelor electronice în locul achiziţiei, alături de un interes tot mai mare către sustenabilitate şi reducerea deşeurilor electronice.

Telerenta a închis anul trecut cu peste 3.000 de produse închiriate şi mizează, în 2024, pe un volum de peste 10.000 de produse electronice închiriate, în creştere de peste 3 ori faţă de anul anterior.

Şi închirierile către companii vor creşte anul acesta. Deşi a deschis abia la finalul anului trecut platforma de închirieri de produse electronice şi pentru companii, Telerenta estimează pentru 2024 că segmentul de B2B va urca la aproximativ 20% din totalul veniturilor.

Planurile de extindere internaţională vizează prezenţa Telerenta în 3 ţări în 2024. Sunt vizate zone cu ecosisteme eCommerce puternic dezvoltate. În prima jumătate a anului, Telerenta ia în calcul extinderea în Polonia, urmând ca, spre finalul anului, să înceapă demersurile de extindere într-o nouă ţară.

Telerenta, parte din grupul american de investiţii NCH (New Century Holdings), listează, pentru a fi închiriate, televizoare, laptopuri, telefoane mobile, tablete, console de gaming, monitoare şi desktopuri.

Compania a dezvoltat tehnologia proprie ce permite utilizatorilor individuali şi companiilor să închirieze echipamente electronice, pentru o perioadă cuprinsă între 3 şi 24 de luni. Clienţii au, astfel, acces permanent la echipamente de calitate superioară, de ultimă generaţie, care pot fi folosite în acord cu nevoile lor.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb