Tendinţele primăverii 2006 prezentate la Plaza România

Eli Roman
Ziarul BURSA #Media-Advertising / 13 martie 2006

Venirea primăverii, a adus la Plaza România cele mai noi tendinţe ale modei de primăvară-vară 2006, în cadrul unui spectaco la care au participat nume sonore precum: Cătălin Botezatu, "More & More", "Springfield", "Women Secret", Dana Săvuică, "Verdissima", "Lotto". Cătălin Botezatu, invitatul de onoare al serii, a prezentat o colecţie tip haute couture cu influenţe ruseşti şi Jakie Onassis. Colecţia prezentată de "More & More" este definită prin vitalitate şi spirit contemporan adresîndu-se femeii conştiente de stilul şi statutul său. Colecţia prezentată de "Springfield" are ca principale caracteristici valoarea şi stilul, urmărind ca să acopere toate cerinţele bărbaţilor, într-o manieră simplă şi accesibilă. "Women"Secret" este brand-ul de lenjerie intimă creat pentru femeia actuală, o femeie pentru care vîrsta reală nu reprezintă cel mai important aspect, ci mai degrabă tinereţea spiritului.

Pentru acest sezon, "Lotto" prezintă un stil dinamic, un concept inovativ şi un look captivant. Piesele vestimentare sînt orientate în cele trei direcţii deja cunoscute: jucătorul de fotbal, jucătorul de tenis, precum şi colecţia dedicată timpului liber.

"Verdissima", un brand italian deja consacrat pe piaţa europeană, s-a remarcat la ultimele festivaluri internaţionale, fiind clasat în categoria grea de branduri de lenjerie, alături de Roberto Cavalli underwear, Chantal Thomass sau Donna Karan. Colecţia se identifică cu femeia senzuală, care are curajul să-şi permită un stil îndrăzneţ, sofis-ticat şi provocator.

Linia de încălţăminte "Etiquette by Dana Săvuică" ţine cont de tendinţele internaţionale în materie, dar nu impune una. Modelele create sînt accesorizate cu pasmanterie preţioasă sau alte elemente inedite în combinaţie cu piele de şarpe şi şopîrlă, adusă tocmai din îndepărtata şi exotica Asie.

"L"Oreal" Paris a fost alături de Plaza România la evenimentul care a dat tonul sezonului de modă primăvară-vară 2006. În cadrul aceluiaşi eveniment, "Automobile Bavaria" a lansat noile autovehicule MINI Characters, un trio atractiv pentru fiecare personalitate: MINI Seven - modelul lifestyle, MINI Park Lane - exclusivitate şi design compact, MINI Checkmate - performerul sportiv.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb