Terapia Ranbaxy are un nou director comercial

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #Sănătate / 12 iunie 2007

Simona Mihai a devenit noul director comercial al companiei de medicamente Terapia Ranbaxy preluând această funcţie, la începutul lunii iunie, de la Dragoş Damian, CEO Terapia Ranbaxy, potrivit unui comunicat remis, luni, agenţiei NewsIn.

Dragoş Damian, CEO Terapia Ranbaxy, a cumulat din octombrie anul trecut şi până în luna iunie atât funcţia de Director Comercial al companiei cât şi pe cea de CEO.

În acelaşi timp, departamentul de comunicare al companiei va fi condus de Ramona Tcaciuc care devine corporate communications manager.

Noul director comercial, Simona Mihai, s-a alaturat echipei Terapia în anul 2005 ca şi marketing manager. Anul trecut, în vară, la începutul procesului de integrare a operaţiunilor Ranbaxy şi Terapia, Simona Mihai a devenit director de marketing şi vânzări. În noua funcţie, Simona Mihai a anunţat că are ca obiectiv atingerea poziţiei de lider în fiecare categorie în care se lansează produse noi.

Ramona Tcaciuc, noul corporate communications manager al Terapia Ranbaxy s-a alaturat companiei în martie anul trecut când ocupa poziţia de corporate PR officer şi activează în domeniul comunicării de aproape 10 ani.

În iunie, anul trecut, Ranbaxy Laboratories Ltd. a anunţat finalizarea procesului de achiziţie de către Ranbaxy Netherlands BV a 96,7% din compania românească de produse generice Terapia SA. Operaţiunile combinate ale Terapia Ranbaxy au pus bazele celei mai mari companii de produse generice din România. Numele comercial al companiei este Terapia Ranbaxy. Terapia Ranbaxy a înregistrat în anul 2006 o creştere de aproximativ 50% faţă de 2005. La nivel comercial, pentru anul 2007, compania îşi propune lansarea a peste 40 de produse noi.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb