Termene.ro a înregistrat o creştere de circa 40% şi vânzări de 1,2 milioane euro

D.R.
Comunicate de presă / 20 iulie 2023

Termene.ro a înregistrat o creştere de circa 40% şi vânzări de 1,2 milioane euro

Termene.ro, platforma de business, care integrează date analizate cu ajutorul inteligenţei artificiale despre companii, a înregistrat o cifră de afaceri de 1,2 milioane de euro (6 milioane de lei), în prima jumătate a anului 2023, în creştere cu 37%, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, informează un comunicat de presă, remis astăzi.

"Anul 2023 a început cu mult dinamism pentru Termene.ro, cu o nouă strategie axată pe dezvoltare, pe îmbunătăţirea performanţelor, dar şi pe extinderea business-ului în viitor. Ne bucurăm că rezultatele nu au întârziat să apară în urma acestor decizii de business şi ne demonstrează faptul că ne aflăm în direcţia potrivită. Totodată, perspectivele întregii industrii în care activăm sunt optimiste, înregistrând un trend de creştere. Estimăm ca la finalul anului întregul sector să aibă o creştere cumulată de minimum 20% - 30%", a declarat Ioana Constantin, CEO Termene.ro.

Rezultatele companiei confirmă noua strategie de dezvoltare adoptată la finalul anului trecut, care a inclus numirea unei noi echipe de conducere a Termene.ro. Astfel, Ioana Constantin a venit, la începutul anului, la conducerea Termene.ro şi s-a alăturat echipei de management formată din Gina Petre, Deputy CEO şi Alexandru Mărăcineanu, CTO, coordonată de un Board of Advisors, asigurând astfel o guvernanţă corporativă eficientă şi o coordonare optimă a activităţii companiei.

În acelaşi timp, după trei ani de cercetare în domeniul inteligenţei artificiale, în luna aprilie, compania a lansat noua platformă Termene_AI_360 prin intermediul căreia reuşeşte astăzi să analizeze automat date despre companii cu ajutorul tehnologiilor bazate pe inteligenţa artificială şi machine learning. Astfel, Termene.ro reuşeşte să-şi diversifice serviciile oferite clienţilor săi şi să-şi crească productivitatea.

"Platforma Termene.ro a fost îmbunătăţită cu rezultatele algoritmilor de machine learning şi ai modelului de procesare naturală de limbaj (NLP) în limba română pe care specialiştii companiei i-au antrenat adnotând peste 80.000 de documente. Cu ajutorul acestei tehnologii platforma poate astăzi identifica în orice fel de document în limba română entităţi, persoane, firme adrese, calităţi ale persoanelor sau ale firmelor, şi relaţia dintre ele, pe care putem ulterior să le stocăm în baza de date structurate. Acest lucru ne permite, de exemplu, să identificăm în 8 milioane de documente, în câte dintre acestea apare o anumită entitate - persoană sau firmă - sau ce alte entităţi mai apar în aceleaşi documente, şi care este relaţia dintre ele", a adăugat Ioana Constantin.

Valoarea proiectului s-a ridicat la 21 milioane lei, fiind cofinanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională şi din fonduri de la bugetul de stat prin Programul Operaţional Competitivitate 2014-2020. Din valoarea totală a proiectului, circa 16 milioane lei reprezintă fonduri nerambursabile

Compania îşi continuă planurile de dezvoltare, iar după achiziţia din luna februarie a start-up-ului inovator specializat în generarea rapoartelor de credit pentru firme, Confidas, Termene.ro se află deja în discuţii cu alte două companii din industrii, cu sinergii apropiate modelului său de business. Compania vizează ca până la sfârşitul anului să finalizeze cel puţin alte două tranzacţii. Termene.ro estimează că până la finalul anului va atinge o cifră de afaceri de 3 milioane de euro şi un număr de companii înregistrare în platformă de peste 200.000.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb