Thales România a dublat suprafaţa de birouri închiriată în Orhideea Towers

M.A.
Companii / 17 octombrie 2019

Thales România a dublat suprafaţa de birouri închiriată în Orhideea Towers

Thales România a mai închiriat 5.300 metri pătraţi în complexul Orhideea Towers din zona de Centru-Vest a Bucureştiului, dublându-şi astfel suprafaţa deţinută în proiectul CA Immo, se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

Maria Florea, Key Client Director JLL Romania, a declarat: "Thales devine astfel cel mai mare chiriaş al Orhideea Towers, cu aproape 11.000 metri pătraţi de spaţii de birouri, respectiv 30% din suprafaţa clădirii. Aceasta este a doua etapă a parteneriatului nostru cu Thales, după ce în urmă cu aproape un an i-am reprezentat în tranzacţia de relocare în 5.300 de metri pătraţi în Orhideea Towers. Am reuşit să identificăm pentru Thales o soluţie flexibilă, care să le permită extinderea viitoare a operaţiunilor în România".

Potrivit sursei citate, zona Centru-Vest a Bucureştiului a devenit în ultimii 5 ani, una dintre cele mai dinamice subpieţe de birouri din Capitală, stocul total de birouri din Centru Vest ajungând la peste 416.600 mp în prezent, respectiv 14% din stocul total din cele 12 subpieţe din Bucureşti, iar alţi 57.000 mp urmează să fie finalizaţi până la finele anului viitor.

Thales s-a mutat în Orhideea Towers la finele anului trecut, din Riverplace, deţinut tot de CA Immo. În prezent, în companie lucrează peste 550 de specialişti, iar planurile vizează atingerea cifrei de 1.000 specialişti în inginerie până în 2021.

Cristian Pîrcălabu, CFO Thales România, a adăugat: "Extinderea spaţiului din Orhideea Towers este în linie cu planurile de creştere pe piaţa din România pe care le-am anunţat în nenumărate rânduri. Am căutat cele mai bune soluţii pentru a ne dezvolta liniile de business pe piaţa românească şi cu ajutorul JLL am reuşit să identificăm acea variantă care să ne asigure ducerea la îndeplinire acestor deziderate şi care să ne ajute să oferim un mediu de lucru atractiv şi ofertant pentru angajaţii actuali şi viitori".

Orhideea Towers este localizat în partea de centru-vest a Bucureştiului, în cel mai nou pol de birouri al oraşului. Proiectul are o suprafaţă totală închiriabilă de cca 36.500 de metri pătraţi şi include două turnuri în formă de "H", legate printr-o punte vitrata, dispunând de suprafeţe cuprinse între 1.200 mp şi 2.600 mp pe nivel. Clădirea este certificată LEED Platinum.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb