THE PRACTICE comunică proiectul Casa Radio

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #Imobiliare / 4 septembrie 2007

Agenţia de relaţii publice THE PRACTICE oferă, începând cu jumătatea acestui an, servicii de consultanţă pentru compania Plaza Centers, unul dintre cei mai importanţi

dezvoltatori de centre comerciale şi de divertisment din Europa Centrala şi de Est. Agenţia a câştigat contul în urma unei cereri de ofertă, motivele alegerii fiind buna reputaţie a specialiştilor THE PRACTICE şi experienţa lor pe domeniul real estate.

THE PRACTICE va contribui atât la construirea imaginii corporative, cât şi la comunicarea principalului proiect multifuncţional dezvoltat de companie în România Casa Radio. Până în prezent, THE PRACTICE a elaborat deja cercetarea care reprezintă punctul de plecare pentru poziţionarea proiectului Casa Radio şi a zonei comerciale din componenţa acestuia. De asemenea, agenţia a propus companiei Plaza Centers şi strategia de comunicare corporativă pe termen mediu.

Casa Radio - alături de Biblioteca Naţională - este una dintre cele mai importante clădiri neterminate din inima Bucureştiului, iar finalizarea şi integrarea ei în peisajul Capitalei sunt aspecte importante pentru orice bucureştean. Proiectul demarat de Plaza Centers este realizat în cadrul unui parteneriat public-privat. Toate acestea sunt motive pentru care o mulţime de grupuri sunt interesate de Casa Radio - jurnalişti, arhitecţi, organizaţii guvernamentale şi neguvernamentale, instituţii locale sau simpli locuitori ai Capitalei.

Este practic visul oricărui om de comunicare - un proiect complex care îţi oferă posibilitatea să utilizezi instrumentele de relaţii publice la capacitate maximă, a declarat Gabriela Lungu, Managing Partner THE PRACTICE.

Plaza Centers a intrat pe piaţa din România la sfârşitul anului 2006, iar până în prezent a demarat cinci proiecte imobiliare, însumând aproximativ 700.000 mp construiţi şi investiţii de peste 700 de milioane de euro. Cele cinci proiecte sunt situate in Bucureşti, Timişoara, Iaşi, Miercurea Ciuc şi Slatina.

Proiectul Casa Radio va avea o suprafaţă construită de 560.000 mp (inclusiv parcarea), cuprinzând o zonă comercială, spaţii de birouri, un centru de conferinţe, spaţii rezidenţiale, un hotel şi o clădire destinată unei autorităti publice. Valoarea totală a investiţiei se ridică la aproximativ 500 de milioane de euro.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb