Thoughtworks România a obţinut certificarea Great Place to Work în urma voturilor angajaţilor

G.D.
Companii / 6 iulie 2022

Thoughtworks România a obţinut certificarea Great Place to Work în urma voturilor angajaţilor

Thoughtworks (NASDAQ: TWKS), o companie globală de consultanţă în tehnologie care integrează piloni precum strategia, designul şi ingineria pentru a stimula inovarea digitală, a devenit unul dintre cei mai apreciaţi angajatori din România, în urma distincţiei acordate recent de organizaţia de cercetare recunoscută la nivel internaţional, Great Place to Work (GPTW), conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, Thoughtworks România a obţinut certificarea Great Place to Work în urma unui sondaj organizat în sediile din Bucureşti, Iaşi şi Cluj-Napoca. În urma rezultatelor interpretate de compania Great Place to Work, Thoughtworks România a obţinut, în medie, un scor de 90%.

Great Place to Work este o organizaţie globală de cercetare şi consultanţă în afaceri, care analizează cultura brandurilor şi calitatea joburilor, care sprijină companiile în dezvoltarea lor, recunoscând, astfel, cele mai bune organizaţii din lume pentru angajaţi. Cercetările se concentrează pe experienţa la locul de muncă al angajatului - arătând că există o relaţie clară şi directă între devotamentul angajaţilor şi performanţa financiară. Certificarea GPTW este valabilă timp de un an, cu valabilitate imediată şi oportunitatea companiilor de a fi recunoscute ca fiind una dintre organizaţiile de top în sectorul în care activează.

"Ne bucurăm să anunţăm că Thoughtworks România este în mod oficial un loc deosebit pentru a lucra, în care angajaţii sunt cel mai important asset al companiei. Această certificare ne confirmă faptul că echipa noastră din România ne consideră o companie puternică, de încredere, ce contribuie la dezvoltarea industriei IT locale. Suntem convinşi că doar împreună putem reuşi să obţinem rezultatele pe care ni le propunem, astfel că susţinem în permanenţă fiecare membru al echipei şi apreciem implicarea tuturor în desfăşurarea proiectelor", Şerban Ţîr, director general, Thoughtworks România.

Evaluarea Great Place To Work este realizată printr-o cercetare amplă, care ia în considerare cultura organizaţiei şi percepţia angajaţilor despre companie. Aceasta acoperă criterii precum practicile culturale, sentimentele angajaţilor faţă de mediul de lucru, împlinirea personală şi încrederea în management, subliniază sursa citată.

"Mulţumim întregii echipe pentru contribuţia lor de zi cu zi şi această recunoaştere oficială, care validează încă o dată faptul că Thoughtworks România este un angajator de top. Prin cultura sa organizaţională, Thoughtworks România pune accentul pe creşterea continuă a nivelului satisfacţiei angajaţilor şi pe împlinirea lor profesională, valorizând cu succes potenţialul fiecărui membru al echipei. Pentru că ne preocupă starea de bine şi echilibrul între viaţa profesională şi cea personală, avem grijă continuu să optimizăm mediul de lucru şi colaborarea cu membrii echipei", Elena Boguş, Head of People, Thoughtworks România.

Cultura organizaţională a Thoughtworks România pune în valoare abilităţile angajaţilor de la idee şi până la implementare, fiind o companie în care membrii colectivului au rol de consultanţi şi sunt încurajaţi să îşi exprime ideile şi creativitatea în ceea ce priveşte dezvoltarea soluţiilor software oferite de companie.

Cu trei sedii, în Bucureşti, Cluj-Napoca şi Iaşi, Thoughtworks are sute de angajaţi în România, majoritatea specialişti în dezvoltare software. Echipa locală oferă consultanţă în dezvoltarea soluţiilor software şi este implicată în crearea de aplicaţii tehnologice complete, se menţionează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb