Ţigări de provenienţă Duty-Free în valoare de aproximativ 82.000 lei, confiscate la frontiera Brodina

G.U.
Miscellanea / 7 februarie 2021

Ţigări de provenienţă Duty-Free în valoare de aproximativ 82.000 lei, confiscate la frontiera Brodina

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brodina au descoperit şi confiscat la "frontiera verde", aproximativ 7.000 de pachete cu ţigări de provenienţă Duty-Free, în valoare de aproximativ 82.000 lei, marfă ce urma să ajungă pe piaţa neagră de desfacere din zonă, conform unui comunicat de presă al IGPF.

În data de 5 februarie, la nivelul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brodina - ITPF Sighetu Marmaţiei, s-a desfăşurat o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigări în zona de responsabilitate.

Astfel, în jurul orei 18.00, politiştii au observat în apropierea frontierei de stat, pe direcţia localităţii Lupcina, judeţul Suceava, mai multe persoane care se deplasau de la frontiera de stat spre interiorul ţării, transportând în spate colete voluminoase, notează sursa citată.

Imediat, poliţiştii de frontieră au acţionat pentru reţinerea persoanelor, efectuând somaţiile legale prin voce, moment în care acestea au abandonat coletele şi au fugit, spre teritoriul ucrainean.

Deoarece persoanele în cauză nu s-au supus somaţiilor, poliţiştii de frontieră au tras trei focuri de armă în plan vertical, cu respectarea prevederilor legale în vigoare, însă nici de această dată nu s-au oprit, întorcându-se pe teritoriul statului vecin.

Totodată, au fost anunţate despre eveniment autorităţile de frontieră din Ucraina, în vederea cercetării în comun a cazului.

Potrivit comunicatului, la faţa locului au fost descoperite şapte colete care au fost transportate la sediul sectorului, unde, în urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 6.960 pachete cu ţigări de provenienţă Duty-Free.

Ţigările în valoare de aproximativ 82.000 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar în cauză se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă în formă agravantă şi trecere frauduloasă a frontierei de stat, precum şi pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb