tIMOn: 2000 de unităţi locative noi vor fi lansate joi

Adina Lateş
Companii #Imobiliare / 21 octombrie 2015

tIMOn, Târgul Imobiliar Naţional, îşi deschide porţile joi, 22 octombrie 2015, în Piaţă Constituţiei din Capitală cu peste 20.000 de apartamente şi vile noi amplasate în toate zonele Bucureştiului, dar şi în ţară, informează un comunicat de presă remis redacţiei.

Conform sursei citate, cea mai ieftină locuinţa care poate fi cumpărată la ediţia din această toamna a tIMOn este o locuinţa socială în containere maritime ce costă 9000 euro, dar există şi o serie de oferte imobiliare exclusiviste care pot ajunge la câteva sute de mii de euro. De exemplu, un apartament de 3 camere exclusivist cu o terasă de peste 100 mp este oferit spre vânzare la preţul de 298.000 euro tva inclus, în timp ce proprietatea cea mai scumpă este reprezentată de un apartament terasat vândut la 468.500 euro + tva.

"Vizitatorii tIMOn vor beneficia de oferta a peste 140 de companii imobiliare şi instituţii bancare, având astfel posibilitatea să compare ofertele de locuire din peste 250 proiecte imobiliare (ansambluri rezidenţiale sau blocuri noi). Un număr de 30 de expozanţi, o treime din participanţi, vor fi prezenţi exclusiv doar în cadrul tIMOn, iar circa 31 de proiecte noi rezidenţiale cuprinzând apartamente şi vile, totalizând peste 2.000 de unităţi care sunt lansate în premieră pe piaţă imobiliară românească. Doar aceste proiecte vor atrage investiţii de peste 100 de milioane de euro.

Noile proiecte care vor fi lansate la tIMOn marchează revenirea unor noi dezvoltatori pe piaţă locală, care au îngheţat planurile din cauza crizei, cum ar fi grupul israelian Dimri. Grupul vrea să dezvolte peste 1.000 de locuinţe în Ghencea, în condiţiile în care înainte de criză anunţă proiecte atât în Bucureşti, cât şi în Ploieşti", se mai arată în comunicat.

Reprezentanţii tIMOn anunţă că dezvoltatorul spaniol Gea Internaţional reia construcţia complexului Lagună Residence, îngheţat în ultimii ani.

De asemenea, o serie de dezvoltatori cu experienţă pe piaţă locală, continuă investiţiile cu proiecte noi, în zone mai bune, aşa cum este cazul dezvoltatorilor Militari Residence.

"Oferta de la tIMOn este extrem de diversificată, de la locuinţe amplasate în zone ultracentrale şi centrale, care au preţuri începând cu 52000 euro, până la apartamente în zone semicentrale şi mai spre periferia oraşului, caz în care preţurile medii coboară până la 33000 euro (Tineretului) sau la 20.000 euro în zone că Ghencea, Uverturii , Berceni sau Titan Pallady . Cea mai mare parte a ofertei se adresează clasei de mijloc, fiind conformă cu puterea de cumpărare şi se situează cu până la 15% sub preţul pieţei. Această paleta largă de oferte, dar şi concentrarea noilor proiecte pe segmentul mediu de clienţi este un semnal că piaţă a început să aibă o evoluţie sănătoasă", a declarat Vlad Vlăsceanu, directorul tIMOn.

Printre proiectele sau companiile cu prezenţa exclusivă în cadrul târgului din perioada 22-25 octombrie din Piaţă Constituţiei, se numără Real Time, Volumetric, Real Sol, Adama, GVI Town, The Park - Hanner, Reveria Pallady, APX IMMO, Gea Internaţional (Lagună Residence), Onix Residence, City Garden Development, Coldwell Banker Moşilor, Invest Capital, ImoZone, Atria invest, Dimri West Towers, Avangarde Rezidenţial, Ecovillas, Lemonvila, RezBox Bulgaria, Premier Estate, Imob Store, De Silva Residences, Magecon, titirez, Adia Holding, ArtTemple Residence, Ştiubei Residence Mihai Bravu.

"Toţi expozanţii tIMOn vor oferi discounturi, oferte speciale şi cadouri pentru locuinţele expuse la târg, beneficii care se adresează exclusiv vizitatorilor târgului. Printre facilităţile oferite de dezvoltatori se numără dotarea gratuită a bucătăriilor, reduceri la serviciile de amenajări interioare, tombolă care are că şi premiu o biblioteca de living sau discount de 20% la achiziţia de mobilă, discounturi de până la aproape 30.000 de euro la preţul iniţial al locuitei sau parcare şi boxa gratuite, tăierea tva-ului sunt printre bonusurile de care pot beneficia vizitatorii târgului", se mai precizează în comunicat.

Compania Real-Sol vine, de asemenea, cu o ofertă: în intermediul complexului GVI Town, dezvoltat de către Gîndi Group, plăteşte timp de un an ratele la banca în locul celor care îşi achiziţionează un apartament în complexul din Vitan.

Pentru ansamblul Ficusului Rezidenţial, aflat lângă parcul Herăstrău, Real Time oferă boxa, locul de parcare şi finisajele incluse în preţ. Tot aici, cumpărătorul unui apartament cu 2 camere din categoria lux, în valoare de 121.000 euro+ tva, va primi pe perioada târgului, mobilă şi electrocasnicele cadou, precum şi locul de parcare şi boxa.

Tot prin intermediul RealTime, primele 5 unităţi din ansamblul Reveria Pallady43 vor avea un discount de 10%, precum şi un discount de 5% pentru 10 apartamente din zona Obor.

tIMOn găzduieşte, în acest an, şi lansarea unei companii imobiliare, precum şi a unui serviciu de monitorizare.

Astfel, reprezentanţii tIMOn anunţă că joi va fi lansat şi primul serviciu de monitorizare şi auditare a pieţei imobiliare din România, conceput de compania de consultanţă RealTime, clienţii din perioada târgului având acces la el gratuit.

România, conceput de compania de consultanţă RealTime, clienţii din perioada târgului având acces la el gratuit.

O altă de premieră va fi compania imobiliară IMOB Store ce îşi va deschide activitatea o dată cu ediţia de toamna 2015 a tIMOn şi va prezenţa în premieră un proiect de blocuri.

Dezvoltatorul DeSilva Properties participă în premieră la tIMOn cu mai multe proiecte rezidenţiale. Pe lângă proiectul Lakeside Residences, dezvoltat în Bucureşti, pe malul lacului Băneasa, dezvoltatorul propune şi 2 proiecte de apartamente de vacanţă: la Mamaia, cu preţuri de 55.500 euro şi la Predeal, cu preţuri de 60.000 euro. Dezvoltatorul Desilva properties are o experienţă vastă în dezvoltarea de imobile printre cel mai cunoscut fiind Hotelul Ramada North. Compania Desilva este importator şi distribuitor exclusiv în România al unor produse exclusiviste adresate segmentului HoReCa. Compania DeSilva Properties, divizia imobiliară a De Silva, este importator şi distribuitor de produse alimentare, băuturi alcoolice şi nealcoolice, printre care Toffifee, Merci, Dom Perignon, Moet & Chandon, Hennessy, Perrier, Vittel, Corny şi Schwartau.

Cea de-a XXVIII-a ediţie a Târgului Imobiliar Naţional - tIMOn se va desfăşura în perioada 22-25 octombrie 2015, în pavilionul expoziţional din Piaţă Constituţiei din Capitală, între orele 10:00-20:00.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb