Tivadar Runtag îi ia locul lui Ştefan Vuza la conducerea Chimcomplex Borzeşti

M.I.
Companii / 22 februarie 2020

Tivadar Runtag îi ia locul lui Ştefan Vuza la conducerea Chimcomplex Borzeşti

Tivadar Runtag a fost numit, luna aceasta, director general al combinatului Chimcomplex SA Borzeşti, care a cumpărat activele de bază ale Oltchim, potrivit unui anunţ transmis Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Până în prezent, funcţia de CEO era ocupată de omul de afaceri Ştefan Vuza.

"Societatea Chimcomplex SA Borzeşti, în calitate de emitent, în conformitate cu prevederile art. 234 alin. 1 lit. g din Regulamentul ASF nr. 5/2018, vă aduce la cunoştinţă că au intervenit schimbări în conducerea emitentului, înregistrări care au fost făcute la Oficiul Registrului de pe lângă Tribunalul Bacău, astfel: Tivadar Runtag - director general CEO; Coman Dumitru - director tehnic", arată un anunţ transmis BVB.

Din octombrie 2015 până în ianuarie 2020, Tivadar Runtag a fost CEE Cluster Manager la Prista Oil, iar între 2012 şi 2014 a fost sales excellence manager la OMV, în Ungaria.

Între 2011 şi 2012 el a fost commercial road transport manager al OMV Petrol Ofisi în Turcia.

Tivadar Runtag a fost totodată şi director al diviziei comerciale la OMV Petrom în România. Anterior, el a lucrat timp de 14 ani în cadrul Shell, Ungaria, arată profilul său de LinkedIn.

Chimcomplex Borzeşti (simbol bursier CHOB) are o capitalizare de 1,05 miliarde lei.

Oltchim a vândut activele de bază către Chimcomplex Borzeşti, astfel că activitatea de bază a combinatului chimic este administrată de Chimcomplex.

Acţiunile Oltchim au fost retrase de la tranzacţionare de la Bursa de Valori Bucureşti (BVB) începând din 7 noiembrie 2019.

Tribunalul Vâlcea a dispus în luna mai 2019 începerea procedurii generale a falimentului societăţii Oltchim din Râmnicu Vâlcea, admiţând astfel cererea formulată de consorţiul de administratori judiciari Rominsolv şi BDO Business Restructuring.

Activitatea societăţii a fost transferată la Chimcomplex, care i-a cumpărat activele, într-o tranzacţie de aproximativ 127 milioane de euro. La Oltchim a mai rămas doar platfoma de la Piteşti.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. TRIBUNALELE ROMANESTI DIN ZILELE NOASTRE , SEAMANA FOARTE BINE CU TRIBUNALELE SOVIETICE , S-AU NAZISTE , DIN VECHILE TIMPURI !!! SANT SI ACUM PLINE CU INDIVIZI VENITI AICI , TOT DIN TIMPURILE DE DEMULT , SI CU MENTALITATI COMUNISTE !!! NU LE PLACE DREPTATEA , ACTIONEAZA LA LIMITA EXTREMA A LEGII , SI CHIAR DINCOLO DE EA !!! POT FI CUMPARATI , S-AU MITUITI USOR , CA SA FACA RAU ALTORA !!! CA ORICUM , BINE , NU STIU SA FACA !!! S-AU NU VOR SA STIE !!! ZECI DE MII DE FIRME , CARE PUTEAU FI SALVATE , AU DAT FALIMENT , DE-A LUNGUL TIMPULUI , DATORITA , '''''' GRABEI LOR , SI EXCESULUI DE ZEL '''''', DE CARE VECHIO-COMUNISTII ASTIA , AU DAT , SI DAU DOVADA !!! NU NUMAI OLTCHIMUL S-A NENOROCIT , DATORITA LOR !!! AM SI ACUM IN MINTE , AMONIL SLOBOZIA , MANDRIA BARAGANULUI ROMANESC !!! S-A HOTARAT ACOLO , DE CATRE 23 DE CREDITORI , UN PLAN DE SALVARE-REVENIRE , AL ACESTEI SOCIETATI !!! LA UN MOMENT DAT , 1 DIN CEI 23 , A CERUT BRUSC , FALIMENTUL !!! ATATA LE-A TREBUIT , FACATORILOR DE BINE , DE LA TRIBUNALUL SLOBOZIA : AU SI HOTARAT : SOCIETATEA , SA SE INCHIDA !!! SA INCEAPA DEMOLAREA !!! DISPERATI , ADMINISTRATORII DE LA AMONIL , AU REUSIT SA CEARA STRAMUTAREA CAZULUI , LA TRIBUNALUL DIN BUCURESTI !!! AICI , AU DAT PESTE ALTI ''''''' FACATORI DE BINE '''''''', CARE AU HOTARAT SI EI , INCHIDEREA DEFINITIVA , A SOCIETATII DIN SLOBOZIA , CU CONSECINTELE DE RIGOARE : DEMOLAREA CLADIRILOR , TAIEREA TEVILOR DE ABURI SI DE ENERGIE ELECTRICA SI TERMICA , DECI , FACEREA EI , UNA CU PAMANTUL !!! TOATA ADUNATURA ASTA DE LEPADATURI : JUDECATORI , PROCURORI , GREFIERI , SI CARE MAI SANT PE ACOLO , PLEACA BOLNAVI ACASA , DACA NU REUSESC SA FACA ZILNIC , UN RAU LA CINEVA !!! S-AU , CUIVA !!! S-AU , FARA SPAGA LUATA DE LA CINEVA !!! PENTRU CEVA !!! NU CEVA BUN , DESIGUR !!! EI , NU STIU , S-AU NU INTELEG , CA TREBUIE SA DEA O SANSA SI UNEI FIRME CU DIFICULTATI FINANCIARE , SA-SI POATA REVENI , SI RELUA ACTIVITATEA !!! EI STIU , UNA SI BUNA : CA LA TOVARASUL STALIN : SA SE INCHIDA !!! CE USOR E , IN TARA ASTA , CA DIN POZITIA TA , SA FACI RAU , SI NU BINE !!! CA IN ZICALA AIA : DACA-MI MERGE MIE BINE , DE CE MI-AR PASA DE TINE ???

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb