Topului Naţional al Firmelor Private din România

M.F.
Companii / 3 noiembrie 2018

Topului Naţional al Firmelor Private din România

Consiliul Naţional al IMM-urilor din România (CNIPMMR) a organizat ieri, pe bur2 noiembrie, cea de-a 26-a ediţie a "Topului Naţional al Firmelor Private din România", cel mai mare eveniment de recunoaştere a meritelor antreprenorilor prin promovarea celor mai performante întreprinderi din România, se arată într-un comunicat de presă remis Redacţiei noastre.

La eveniment au participat peste 400 de persoane, fiind premiate aproximativ 150 de companii situate pe primele locuri în clasamentul general la nivel naţional, clasamentul naţional pe domenii de activitate-cod CAEN şi clasamentul judeţean, acordându-se, de asemenea, o serie de Premii pentru Execenţă în Afaceri şi premii speciale.

Premierea a fost realizată pe baza următoarelor criterii: performanţă globală, productivitate, cifră de afaceri şi profit brut, valoarea totală a principalilor indicatori ai firmelor participante fiind de aproximativ 12 miliarde de lei cifra de afaceri, 2 miliarde de lei profit brut şi peste 36.000 de salariaţi reprezentanţi ai firmelor prezente.

În deschiderea evenimentului au fost susţinute mesaje pentru mediul de afaceri de către Florin Jianu, Preşedintele Consiliului Naţional al IMM-urilor din România (CNIPMMR), Cosmin Marinescu, consilier prezidenţial ce a transmis mesajul E.S. Klaus Iohannis, Preşedintele României, Eugen-Orlando Teodorovici, Ministrul Finanţelor Publice, Rovana Plumb, Ministrul Fondurilor Europene, Victor Negrescu, Ministrul Afacerilor Europene, Ludovic Orban, preşedinte PNL şi Marian Neacsu, Secretar General PSD şi Norica Nicolai, Europarlamentar.

În cadrul cuvantului de deschidere al evenimentului, Florin Jianu, preşedinte al CNIPMMR a precizat "Anul 2019 trebuie să reprezinte un an de prioritizare a măsurilor de debirocratizare, simplificare administrativă, asigurare a forţei de muncă necesară pe piaţa muncii, creşterea gradului de absorbţie a fondurilor UE, formare profesională şi sustinere a antreprenoriatului. Internaţionalizarea şi digitalizarea rămân două teme importante. Pentru preşedinţia din 2019 la nivelul Consiliului, CNIPMMR va organiza sub patronajul Preşedintelui României, pe 10-11 aprilie 2019, o conferinţă europeană pe tema antreprenoriatului, la care vor participa grupul 1 din cadrul CESE şi membrii UEAPME.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb