Transilvănenii obţin servicii de finanţare de la ROMCOM prin sistemul Charisma Enterprise

Comunicat ROMCOM
Ziarul BURSA #Companii #IT / 7 februarie 2007

ROMCOM, companie romano-elveţiană ce oferă credite întreprinzătorilor din zona Transilvaniei, va începe implementarea sistemului informatic integrat Charisma Enterprise al cărui dezvoltator este compania de software şi servicii TotalSoft.

ROMCOM are o experienţă de 15 ani pe piaţa românească în oferirea de soluţii de dezvoltare pentru afaceri prin servicii de finanţare, training şi consultanţă. ROMCOM a finanţat până în prezent peste 900 de proiecte de investiţii, în valoare totală de peste 11 milioane CFH. De asemenea, ROMCOM este unul din principalii catalizatori ai absorbţiei de fonduri europene din zona de Nord-Vest, numai în anul 2006 compania oferind consultanţă şi finanţare pentru 50 de proiecte SAPARD.

Decizia achiziţionării unui sistem informatic integrat care să simplifice procedura de analiză a cererilor de finanţare şi să reducă în mod vizibil termenele de acordare a creditelor s-a luat încă de la finele anului trecut o dată cu înregistrarea unui numar tot mai mare de contracte.

Sistemul oferit de TotalSoft urmeză să gestioneze întrega activitate financiar-contabilă a companiei de la simple înregistrări contabile până la analize complexe privitoare la creanţe şi datorii, rapoarte financiare sau realizarea, în timp real, a proiecţiilor de cash-flow.

Modulul de credite este cel care adaptează soluţia la specificul de business al companiei ROMCOM şi urmează să gestioneze cererile înregistrate, să proceseze dosarul de creditare, să permită urmărirea evoluţiei creditului pe tot parcursul perioadei de ramursare şi să micşoreze semnificativ timpul de acordare al acestuia.

"Am ales compania TotalSoft ca furnizor principal de soluţii informatice după ce am analizat cu atenţie ofertele mai multor firme existente pe piaţă. Ştiam că soluţia Charisma este utilizată cu succes de companii mari care activează în aceeaşi branşă cu noi, ca are un modul special dezvoltat pentru această piaţă, care acoperă toate aspectele legate de sistemul de creditare, şi deci implementarea acesteia ne poate aduce, în timp, o serie de beneficii legate nu doar de managementul financiar ci şi de dezvolatare şi poziţionarea noastră pe piaţă." a declarat dl . Vlad Mihuţ, Director General Romcom.

Soluţia Charisma Enterprise a fost lansată pe piaţa românească în anul 2002 şi un an mai târziu, o dată cu semnarea unui contract cu BCR Leasing, a început în mod oficial implementarile în zona financiară. Astăzi soluţia Charisma Enterprise a fost achiziţionată de un numar de peste 30 de companii active în zona financiară (leasing, rate, credit) printre care se numară şi BMW Lesing Grecia, RCI Leasing, Raiffeisen Leasing Bulgaria şi Albania, TBI Credit sau Scania Credit.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb