Transilvania Construcţii a investit 15 milioane euro în TRC Park Bacău

F.D.
Companii / 18 ianuarie

Transilvania Construcţii a investit 15 milioane euro în TRC Park Bacău

Transilvania Construcţii a finalizat recent construcţia noului parc logistic din portofoliul său - TRC Park Bacău - proiect în care firma a investit peste 15 milioane de Euro, conform unui comunicat de presă al companiei.

TRC Park Bacău are o suprafaţă de aproape 25.000 de mp şi găzduieşte companii importante din diverse industrii şi care sunt în permanentă expansiune. Printre numele mari care au ales TRC Park Bacău se numără: Interbrands Orbico, Sonoma Sportswear şi Dona Logistica.

"TRC Park Bacău oferă avantaje strategice, cum ar fi accesibilitatea la reţelele de transport, conectivitatea cu oraşul, infrastructura dezvoltată şi forţa de muncă disponibilă. Factori precum dezvoltarea economică, dar şi oportunităţile de extindere, contribuie la crearea unui mediu propice pentru succesul parcului logistic şi al companiilor partenere.

Cu o infrastructură modernă şi facilităţi actuale şi de top, parcul logistic oferă spaţii industriale flexibile şi soluţii personalizate pentru companiile din diverse domenii. Angajamentul nostru faţă de calitate, siguranţă şi sustenabilitate ne consolidează poziţia ca un partener de încredere pentru succesul afacerilor partenere", spune Paul Barna, Property Manager, TRC Parks.

Amplasat strategic, în partea sudică a oraşului Bacău şi foarte aproape de aeroport, TRC Park Bacău este un parc logistic de clasă premium şi reprezintă 10% din întreaga reţea de parcuri a companiei. Transilvania Construcţii deţine, în prezent, un portofoliu de spaţii de peste 250.000 de mp suprafaţă închiriabilă.

"Într-un segment de piaţă extrem de dinamic şi din ce în ce mai competitiv, compania noastră aplică adaptabilitatea permanentă în noile dezvoltări sau în administrarea celor deja existente. Suntem convinşi că TRC Park Bacău va aduce o semnificativă plusvaloare întregii industrii logistice şi vom contribui, astfel, la evoluţia acesteia prin spaţiile pe care le dezvoltăm. Transilvania Construcţii îşi continuă anul acesta planurile de expansiune, prin noi investiţii şi achiziţii, dar şi prin noi dezvoltări, împreună cu implementarea planului de investiţii în generarea de energie verde în toate parcurile noastre, proiect început în cursul anului trecut", spune Andrei Timofte, Director General - Transilvania Construcţii.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. nu a “investit” a creditat…. “investit” e cu mult mai mic…

    s c c r e t 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb