Transportul public din şapte oraşe ale ţării noastre, disponibil în Google Maps

F.A.
Comunicate de presă / 11 septembrie 2013

Google Maps oferă, începând de astăzi, informaţii privind transportul public pentru şapte mari oraşe din ţara noastră, conform unui comunicat de presă.

Google, în colaborare cu SimPlus şi Concept Apps, au inclus informaţii despre transportul în comun în oraşele: Bucureşti, Ploieşti, Cluj Napoca, Iaşi, Timişoara, Constanţa şi Craiova.

Serviciul numit Google Maps Transit este util pentru a obţine indicaţii de orientare care includ de acum şi transportul public, pe lângă cele pentru maşini sau cele legate de mersul pe jos. Google Maps afişează toate rutele existente pentru a ajunge la o anumită destinaţie, cuprinzând toate liniile de transport în comun recomandate - metrou, autobuz, tramvai sau troleibuz, cât şi informaţii despre staţii şi rute.

Serviciul de Transit este o nouă îmbunătăţire adusă hărţilor Google pentru a le face mai complete, mai corecte şi mai utile pentru români şi turiştii străini care călătoresc cu transportul în comun pentru a ajunge la următoarea destinaţie.

Dan Bulucea, Country Manager Google România, a declarat: "Google Maps îşi propune să ajute utilizatorii să cunoască şi să exploreze locurile în care călătoresc sau locuiesc, oferindu-le mai mult decât simple hărţi geografice. Adăugarea de informaţii privind transportul public în Google Maps va face deplasarea în oraşe mai uşoară şi simplă. Începând de astăzi, localnicii, dar şi vizitatorii şi turiştii, pot obţine informaţii privind mijloacele de transport în comun locale şi pot alege itinerariile dorite direct din Google Maps".

"Parteneriatul cu Google se încadrează în strategia SimPlus şi Concept Apps de a facilita transportul în comun din România. Prin astfel de proiecte inovative dorim să contribuim la îmbunătăţirea experienţei călătorilor în folosirea transportului public", a precizat Dan Boabeş, CEO SimPlus.

Aceasta este a doua etapă a dezvoltării serviciului Google Transit din Google Maps în România, după ce, în martie 2012, Braşovul a devenit primul oraş pentru care au fost oferite informaţii privind transportul public. La nivel mondial, Google oferă informaţii de tranzit pentru mai mult de 1 milion de staţii din 800 de oraşe.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb