TRANZACŢIA ANULUI ÎN ROMÂNIA Fondul de investiţii Novalpina cumpără MaxBet

G.U.
Companii / 1 iulie 2021

Ioana Bazavan, director general al MaxBet România

Ioana Bazavan, director general al MaxBet România

MaxBet România, cel mai important jucător din industria românească a jocurilor de noroc, cu o cifră anuală de afaceri de peste 100 de milioane de euro, anunţă demararea unei etape de dezvoltare şi creştere accelerată ca urmare a finalizării procesului de achiziţie, conform unui comunicat de presă remis redacţiei. În urma tranzacţiei, grupul MaxBet România va beneficia de expertiza şi experienţa Novalpina Capital, care are o prezenţă puternică în multiple domenii de activitate, cum ar fi healthcare, B2B, software şi jocuri de noroc.

În săptămânile şi lunile următoare, pentru MaxBet România urmează o perioadă de creştere accelerată marcată prin deschiderea de noi locaţii şi consolidarea poziţiei sale de lider, se menţionează în comunicat.

"Vrem să inovăm, să ne extindem atât geografic, cât şi digital. Această tranzacţie coincide cu noi investiţii care ne permite să continuăm să creştem. Apartenenţa la un grup atât de puternic înseamnă suport strategic şi capital. Investiţiile nu se vor limita la deschiderea de noi locaţii, ci şi la crearea de valoare adăugată prin îmbunătăţirea experienţei clienţilor în sălile de jocuri MaxBet şi specializarea angajaţilor. Vorbim despre investiţii substanţiale pentru a dezvolta o companie într-un mod durabil şi responsabil. Vom continua să fim atenţi şi să investim în succesul programelor desfăşurate de Asociaţia Joc Responsabil, concentrându-ne pe educaţie şi prevenirea dependenţei de jocurile de noroc. Suntem şi vom rămâne reperul industriei jocurilor de noroc. Satisfacţia clienţilor, operaţiunile sustenabile şi responsabilitatea vor rămâne o prioritate" a declarat Ioana Bazavan, director general al MaxBet România.

Înfiinţată în 2002, Maxbet România este lider de piaţă în industria de slot machines având 1400 de angajaţi şi 117 locaţii în 15 oraşe. În 2019, înainte de pandemia Covid-19, grupul avut o cifră de afaceri de 133 de milioane de euro.

Potrivit sursei citate, în ultimele luni, Maxbet a fost unul dintre actorii principali ai campaniei de comunicare pro-vaccinare a industriei jocurilor de noroc din România, prima campanie de acest tip finanţată exclusiv de un sector privat.

MaxBet România s-a remarcat la nivel naţional prin proiecte de responsabilitate socială, care au culminat cu construirea singurului heliport medical din Bucureşti, o investiţie de peste 1 milion de euro. În total, MaxBet a alocat proiectelor CSR peste 3,4 milioane de euro, cu focus pe excelenţa şi inovaţia în medicina românească, respectiv îmbunătăţirea condiţiilor din sistemul medical. Compania va continua să implementeze proiecte inovatoare de responsabilitate socială şi să dezvolte noi proiecte ESG, cu accent pe conservarea naturii, considerarea relaţiilor umane şi guvernanţa corporativă.

MaxBet, cu suportul şi sprijinul Novalpina Capital, îşi propune să contribuie direct la consolidarea şi maturizarea industriei de gambling, educarea clienţilor şi susţinerea proiectelor şi a valorilor Asociaţiei Joc Responsabil.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb