Travelminit.ro se extinde pe toată zona Europei Centrale şi de Est

F.D.
Companii / 3 februarie

Travelminit.ro se extinde pe toată zona Europei Centrale şi de Est

Platforma hotelieră online Travelminit.ro a lansat o nouă interfaţă pentru clienţii săi, o experienţă de rezervare îmbunătăţită, mult mai simplă. Noua platformă este rezultatul unei integrări de 2 ani, care a acoperit toate domeniile firmelor din România şi Ungaria (relaţii cu clienţi, parteneri, marketing şi vânzări), conform unui comunicat de presă al companiei.

Potrivit sursei citate, Travelminit.ro îşi urmează planurile de extindere şi introduce acum pentru prima dată opţiunea de a rezerva cazarea în şase ţări din Europa Centrală şi de Est: Ungaria, Croaţia, Austria, Cehia, Polonia şi Slovacia.

Planuri ambiţioase: obiectivul Travelminit.ro este să devină lider pe piaţa turismului intern

Urmărind trendul digitalizării, Travelminit.ro îşi continuă expansiunea în online, noua platformă fiind rezultatul unei integrări de doi ani. În 2018, când Travelminit s-a alăturat grupului Szallas, rata rezervărilor online era de 44%, pe când în în 2023 este de 57%. Motivul creşterii este introducerea noilor tehnici de automatizare a rezervărilor, care sunt disponibile şi pe noua platformă. În tot acest timp, Travelminit.ro urmăreşte trendurile şi schimbările din piaţă şi încearcă să răspundă nevoilor clienţilor săi într-un timp rapid, astfel încât aceştia să se bucure de cele mai bune experienţe de de vacanţă.

În plus, Travelminit.ro rămâne platforma cu cea mai mare ofertă de unităţi de cazare care acceptă vouchere de vacanţă, astfel că turiştii pot achita integral sau parţial un sejur cu orice tip de card de vacanţă. De asemenea, ei pot rezerva şi pot plăti în avans un sejur, urmând să îşi aleagă mai târziu data şi destinaţia de călătorie.

Însă planurile de dezvoltare pe care le are compania în România nu se opresc aici, mai ales că există nenumărate oportunităţi de extindere. În comparaţie cu nivelul din 2018, când Travelminit a devenit parte a grupului Szallas, veniturile Travelminit.ro au crescut de opt ori până la sfârşitul anului 2023. În perioada următoare (3-5 ani), compania se aşteaptă să crească de încă 4,5 ori. În prezent, Travelminit.ro este al doilea cel mai important jucător de pe piaţa din România, cu 18,5 milioane de vizitatori anual, având ca obiectiv să devină lider în domeniul călătoriilor interne.

Noul CEO al Travelminit.ro va fi Timea Imecs-Ambrus

O nouă eră va începe în viaţa grupului Szallas, din care face parte şi Travelminit, de la 1 februarie 2024. Jozsef Szigetvari, CEO al Szallas.hu Zrt, se va retrage din funcţia sa şi va rămâne alături de Szallas în calitate de consilier strategic. În acelaşi timp, Rigo Ferenc, actual membru al managementului Travelminit.ro, va rămâne CEO interimar al grupului Szallas până la alegerea noului CEO.

De asemenea, în România, funcţia de CEO pentru Travelminit.ro va fi preluată începând cu 1 februarie 2024 de Timea Imecs-Ambrus, care a ocupat până acum funcţia de director de dezvoltare a afacerii.

"Suntem mândri să anunţăm că am făcut un pas important în dezvoltarea Travelminit.ro: am lansat o nouă interfaţă, una mult mai prietenoasă cu utilizatorii, mult mai eficientă, simplă şi intuitivă. Suntem încrezători că acest upgrade va consolida încrederea turiştilor în proiectul nostru, dar şi că va contribui la creşterea numărului de rezervări pe platformă, la crearea unei noi experienţe de vacanţă. În acelasi timp, ne bucurăm să anunţăm că, pentru prima dată, clienţii Travelminit.ro vor putea rezerva cazări şi în Ungaria, Croaţia, Austria, Cehia, Polonia şi Slovacia, beneficiind de preţuri accesibile la o gamă variată de unităţi de cazare. Nu a fost un proces uşor, deoarece a trebuit să migrăm un site cu zeci de mii de vizitatori zilnici şi cu mii de rezervări săptămânale. A fost o adevărată provocare, ca şi cum ar fi trebuit să schimbăm motorul şi caroseria unei maşini care rulează pe autostradă. Dar a meritat din plin, pentru că oaspeţii şi hotelierii din România s-au îmbogăţit cu o interfaţă mai modernă şi mai rapidă, care are ca rolul de a ajuta creşterea Travelminit pe termen lung", spune Timea Imecs-Ambrus, noul CEO al afacerii.

Călătorii planificate simplu şi rapid: care sunt beneficiile noii platforme Travelminit.ro?

Principala noutate pe care o aduce Travelminit.ro este interfaţa cu un design simplu şi modern, prietenos cu utilizatorul. În felul acesta, procesul de rezervare a cazărilor este acum mai eficient, mai rapid, mai intuitiv, astfel încât turiştii să dispună de opţiuni variate, potrivite nevoilor pe care le au. De asemenea, platforma oferă şi funcţia de "Favorite", care le oferă clienţilor posibilitatea de a salva unităţile de cazare preferate, în cazul în care doresc să revină la ele sau să le recomande mai departe.

Mai mult decât atât, pentru ca experienţa clienţilor Travelminit să fie una cât mai uşoară, suportul este asigurat de o echipă locală pregătită să ofere asistenţă pe parcursul întregii călătorii. Indiferent că sunteţi în procesul de planificare, de rezervare sau chiar şi în timpul sejurului la destinaţie, echipa Travelminit va poate oferi suport în fiecare moment.

Iar asta nu e tot. În vara anului 2024, va fi lansată şi aplicaţia mobilă Travelminit, un pas firesc în evoluţia tehnologică a companiei. Prin urmare, turiştii vor avea acces la o platformă mobilă care le va simplifica procesul de rezervare şi le va permite acestora să-şi planifice concediul perfect direct de pe telefon.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb