TREI NOI CHIRIAŞI PENTRU GLOBAL CITY BUSINESS PARK Sorin Macoveiu: "Sperăm la alte tranzacţii în cadrul proiectului, până la sfârşitul anului"

PETRE BARAC
Ziarul BURSA #Companii #Construcţii / 3 septembrie 2015

Sorin Macoveiu: "Sperăm la alte tranzacţii în cadrul proiectului, până la sfârşitul anului"

Proiectul de birouri Global City Business Park, situat în nordul Capitalei, a anunţat semnarea a trei contracte de închiriere pentru spaţiile sale şi extinderea spaţiilor pentru unii dintre chiriaşii existenţi.

Proprietarul dezvoltării din zona Pipera, fondul de investiţii grec Global Finance, se aşteaptă ca rata de ocupare a proiectului să crească în perioada următoare şi să atragă tot mai mulţi chiriaşi, considerând raportul calitate/preţ oferit, după cum ne-a declarat Sorin Macoveiu, Commercial Manager Global Finance România.

Domnia sa ne-a precizat că investitorii poartă discuţii şi cu alte companii interesate să închirieze spaţii de birouri în cadrul Global City Business Park şi aceştia speră ca până la finele anului să anunţe cel puţin un nou chiriaş.

"Începând cu această lună, Global City Business Park a finalizat procesul de închiriere a încă 1.600 de metri pătraţi, odată cu venirea a trei noi chiriaşi şi extinderea spaţiului de către unii din cei existenţi", a spus Sorin Macoveiu, precizând că Bergenbier, parte a grupului Molson Coors Central Europe şi unul dintre cei mai mari producători de bere din Europa Centrală şi de Est, şi-a extins spaţiul, ocupând integral etajul în care îşi desfăşura activitatea de la începutul anului.

Domnul Macoveiu a subliniat că Bergenbier nu este singura companie care a ales să extindă spaţiile ocupate, Euroins şi Adama Agricultural Solutions mărindu-şi, de asemenea, suprafaţele ocupate în cadrul Global City Business Park.

Potrivit reprezentantului companiei, noii chiriaşi din cadrul Global City Business Park sunt Altex Service Center, divizia de service a binecunoscutului retailer Altex România, AutoItalia Group, importatorul mărcii JEEP în România, şi Ted's. Altex va ocupa un spaţiu de birouri de 650 de metri pătraţi, în timp ce AutoItalia Group a ales închirierea unei suprafeţe de 450 de metri pătraţi, la parterul uneia dintre cele două clădiri, urmând să amenajeze un showroom JEEP.

Sorin Macoveiu a spus că cel de-al treilea nou chiriaş este cafeneaua Ted's, fapt ce reprezintă "un avantaj pentru chiriaşi, care beneficiază astfel de o gamă diversificată de facilităţi".

Global City Business Park are o suprafaţă construită de 56.000 de metri pătraţi şi un total de spaţii de închiriat de clasă A de 51.000 mp în două clădiri cu un regim de înălţime de P+10. În plus, proiectul dispune de o suprafaţă de 28.000 mp construiţi subteran, unde se regăsesc 844 de locuri de parcare, ce le suplimentează pe cele existente la exterior. Proiectul a fost demarat in octombrie 2007 şi a fost finalizat în totalitate în februarie 2010.

Potrivit unui comunicat remis redacţiei, Global City Business Park are peste 30 de chiriaşi, cea mai mare parte a suprafeţei închiriate fiind ocupată de companii precum Michelin, Coca-Cola HBC România, Total Soft, Euroins, Ford, Honda, Bergenbier, Quntiles sau Monsanto.

Fondul Global Finance, înfiinţat în 1991 în Atena, este o firmă independentă de investiţii ale cărei operaţiuni constau în managementul fondurilor private de capital, dezvoltare imobiliară şi servicii de consultanţă în Europa de Sud-Est. În 2005, Global Finance a intrat pe piaţa imobiliară, vizând investiţii în România, Bulgaria şi Serbia. Compania are birouri în Atena, Sofia, Bucureşti şi Belgrad.

Global Finance a intrat pe piaţa locală în 1996, realizând până acum investiţii în domenii precum cel farmaceutic, tehnologic, al telecomunicaţiilor, al produselor alimentare, al reciclării, al asigurărilor, dar şi în imobiliare.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb