Ţuca Zbârcea & Asociaţii ocupă locul 1 în clasamentul "2008 Romanian Legal M&A Advisory League Tables"

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Consultanţă / 3 februarie 2009

Gigantul media Thomson Reuters a dat publicităţii clasamentul principalelor case de avocatură din România active pe piaţa de fuziuni şi achiziţii.

Ţuca Zbârcea & Asociaţii ocupă locul întâi în clasamentul Thomson Reuters privind tranzacţiile derulate pe piaţa de fuziuni şi achiziţii din România în anul 2008 - "2008 Romanian Legal M&A Advisory League Tables".

Conform metodologiei Thomson Reuters, tranzacţiile de tipul fuziuni şi achiziţii devin eligibile dacă îndeplinesc o serie de criterii specifice. Spre exemplu, nu sunt eligibile tranzacţiile imobiliare cu o valoare mai mică de 100 milioane de dolari, proiectele imobiliare de vânzare-cumpărare terenuri, achiziţii de proiecte de orice natură care nu sunt complet funcţionale etc.

În aceste condiţii, Ţuca Zbârcea & Asociaţii s-a calificat cu 6 tranzacţii finalizate ("Completed"), cu o valoare cumulată de 665.46 milioane de dolari.

Alte 9 tranzacţii anunţate se află în curs de finalizare ("Announced") având o valoare cumulată de 596.60 milioane de dolari.

Ţuca Zbârcea & Asociaţii ocupă prima poziţie în ambele clasamente, atât în funcţie de numărul tranzacţiilor, cât şi de valoarea acestora.

"Thomson Reuters a reconfirmat poziţia de top a Ţuca Zbârcea & Asociaţii pe segmentul fuziuni şi achiziţii. Dat fiind prestigiul agenţiei care a realizat acest studiu, performanţa echipei noastre de fuziuni şi achiziţii este remarcabilă şi cu atât mai mult în contextul actualei crize financiare şi economice", ne-a declarat Florentin Ţuca, Managing Partner al Ţuca Zbârcea & Asociaţii.

Ţuca Zbârcea & Asociaţii are o echipă formată din 83 de avocaţi, dintre care 16 sunt parteneri. Reamintim că, potrivit clasamentului DealWatch "Emerging Market M&A Deal Activity", Ţuca Zbârcea & Asociaţii a încheiat tranzacţii cu o valoare cumulată de peste 3.5 miliarde de dolari în anul 2008.

Experienţa noastră în fuziuni şi achiziţii/privatizări a primit numeroase recomandări din partea unor reputate publicaţii internaţionale de specialitate, precum IFLR 1000, Legal 500, Chambers & Partners şi PLC:

Conform ediţiilor din 2007 şi 2008 ale IFLR 1000, Ţuca Zbârcea & Asociaţii este lider de piaţă în M&A. Societatea noastră este apreciată îndeosebi "pentru calitatea excelentă a serviciilor oferite în materie de fuziuni şi achiziţii" şi pentru "lista impresionantă de proiecte M&A."

Ediţia 2008 a Chambers Global clasează în top expertiza noastră în materie de fuziuni & achiziţii, avocaţii Ţuca Zbârcea & Asociaţii fiind "proactivi şi săritori, o echipă călită şi sudată, cu o îndelungată experienţă comună".

În opinia analiştilor European Legal 500 ediţia 2007, "firma înţelege nevoile clienţilor şi îşi adaptează serviciile în consecinţă". Colegii de breaslă şi comentatorii independenţi au recunoscut unanim că avocaţii noştri sunt "flexibili", "experimentaţi şi de încredere".

Echipa Ţuca Zbârcea & Asociaţii impresionează prin "abilitatea de a inova" şi "simţul comercial" cu care serveşte interesele clientului, conform ediţiei din 2007 a Chambers Europe.

Ţuca Zbârcea & Asociaţii este lider de piaţă în fuziuni şi achiziţii, fiind recomandată cu prioritate / "highly recommended" de către analiştii PLC-Which Lawyer.

Ţuca Zbârcea & Asociaţii este considerată de către Financial Times drept una dintre cele mai inovatoare firme de avocatură din Europa, fiind clasată pe locul al 3-lea în clasamentul dedicat firmelor din Europa Continentală (Financial Times Innovative Lawyers Report 2008).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb