Ucraina afirmă că Rusia i-a atacat infrastructura critică cu 19 drone în cursul nopţii

Ucraina afirmă că Rusia i-a atacat infrastructura critică cu 19 drone în cursul nopţii

S.B.
Internaţional #Adevărul - prima victimă / 4 octombrie

Forţele ucrainene şi ruse şi-au continuat atacurile reciproce cu drone în cursul nopţii care au vizat cu precădere infrastructura şi depozite de petrol, dar au lovit şi obiective civile şi au făcut victime, informează news.ro.

Forţele aeriene ucrainene au declarat vineri că peste noapte Rusia a atacat infrastructura critică din ţară cu 19 drone. Apărarea aeriană ucraineană a doborât nouă drone, alte şapte fiind probabil afectate de bruiajul electronic, a precizat aceasta într-o declaraţie, fără a spune ce s-a întâmplat cu celelalte trei.

Primarul Kievului, Vitali Kliciko, a declarat că un bloc de locuinţe a fost avariat în capitală, dar nu a raportat nicio victimă. Incendiul a fost stins cu promptitudine acolo, a adăugat el.

Atacul a avariat, de asemenea, o clădire administrativă comercială din regiunea centrală Kirovohrad, provocând răni uşoare unuia dintre angajaţi, a declarat guvernatorul Andrii Raikovici.

Forţele ruse au lovit, de asemenea, infrastructura critică, instalaţiile de utilităţi şi 35 de reşedinţe private în ultima zi în sudul regiunii Herson, a declarat guvernatorul Oleksandr Prokudin. Diversele atacuri de acolo au ucis o persoană şi au rănit alte patru, a spus el.

În Rusia, pompierii au stins vineri un incendiu uriaş la un depozit de combustibil din munţii Ural, dar o serie de atacuri ale dronelor au fost raportate în zone apropiate de graniţa cu Ucraina, dintre care una a declanşat şi un mic incendiu la un depozit de combustibil.

Ministerul pentru Situaţii de Urgenţă a declarat că încă investighează cauza incendiului din regiunea Perm, care se află în munţii Ural, la 1.500 km de zona de luptă ucraineană.

Separat, Ministerul Apărării al Rusiei a declarat într-un comunicat că apărarea sa aeriană a doborât sau interceptat 18 drone ucrainene peste noapte, dintre care şase deasupra regiunii Belgorod, şase deasupra regiunii Voronej, una deasupra regiunii Rostov şi cinci deasupra Mării Azov. Toate sunt în apropierea Ucrainei.

Guvernatorul regiunii Voronej, Aleksandr Gusev, a declarat că apărarea aeriană a distrus mai multe drone ucrainene şi că nimeni nu a fost rănit. El a declarat că pompierii au stins un incendiu de mică amploare la un depozit de stocare care era gol.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Conferinţa BURSA “Energia în priză”
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

04 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9766
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5135
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2945
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9447
Gram de aur (XAU)Gram de aur385.6265

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb