Udrea: Titlurile de proprietate emise depăşesc suprafaţa ţării

F.A.
Ziarul BURSA #Companii / 1 septembrie 2011

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, a afirmat ieri că trebuie găsită o soluţie privind titlurile de proprietate întrucât dacă ar fi adunate suprafeţele pentru care au fost emise acestea ar depăşi teritoriul ţării. "Dacă am aduna suprafeţele din titlurile de proprietate emise în ultimii 20 de ani, ar fi mai mare decât suprafaţa ţării", a spus Udrea, potrivit Mediafax. Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului urmează să preia de la Ministerul Administraţiei şi Internelor, potrivit unui proiect de act normativ, Agenţia Naţională de Cadastru şi Publicitate Imobiliară. "Cele mai multe titluri de proprietate sunt date prin hotărâri judecătoreşti, dar trebuie găsită o soluţie, pentru că nu poţi face ţara mai mare. Trebuie să aducem titlurile de proprietate între graniţele ţării", a spus Udrea.

Ea a afirmat, la începutul săptămânii, că, prin preluarea Agenţiei Naţionale de Cadastru şi Publicitate Imobiliară, MDRT încearcă să realizeze cadastru imobiliar în toată ţara, în condiţiile în care România este printre puţinele ţări din UE care nu au cadastru imobiliar.

Ministerul pentru fondurile europene va fi condus de o persoană cu o imagine bună la Bruxelles

Ministerul care va gestiona fondurile europene va fi înfiinţat în această toamnă, iar la conducerea lui va fi o persoană cu o imagine bună la Bruxelles, a declarat Elena Udrea. "Va fi o persoană cu o imagine bună la Bruxelles", a răspuns Udrea, întrebată cine va conduce instituţia. Ea a evitat să dea un răs-puns direct şi a spus că sunt câteva nume despre care se discută. "Va fi o persoană care să ne ajute, nu va fi o sinecură. Va fi cineva care să ştie la ce uşi să bată", a mai spus ministrul.

Bază sportivă pentru studenţii din Bucureşti

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, a declarat că vrea să construias-că o bază sportivă pentru studenţii din Bucureşti şi două bazine, de polo şi olimpic, la cluburile Dinamo şi Steaua.

"Încercăm să vedem cum ne descurcăm cu studenţii, să le construim şi lor o bază sportivă", a spus Elena Udrea, citată de Mediafax, adăugând că se va întâlni cu reprezentanţi ai studenţilor pentru a discuta despre proiect, urmând să găsească un teren disponibil.

Ministrul de resort a precizat că, deşi în anumite localităţi din care tinerii au plecat, sălile de sport nu sunt utile în Bucureşti, este nevoie de acestea: "Avem în plan o sală de sport cu 2.000 de locuri în complexul Dinamo. Lucrăm la un bazin de tip polo şi unul olimpic, unul la Dinamo şi altul la Steaua".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb