Un bărbat, grav rănit de urs la Teliu

A.P.
Miscellanea / 7 septembrie 2020

Un bărbat, grav rănit de urs la Teliu

Un bărbat de 66 ani, din localitatea Teliu, a fost rănit grav de un urs, luni, el fiind transportat cu un elicopter SMURD la Spitalul Clinic de Urgenţă din Târgu Mureş, scrie Agerpres.

Potrivit IPJ Braşov, un echipaj de la Serviciul Rutier, aflat în timpul serviciului, a observat pe DN10, între localităţile Teliu şi Prejmer, un bărbat aflat într-un şanţ, care avea mai multe leziuni pe corp.

Poliţiştii au solicitat întăriri şi prezenţa unui echipaj medical şi i-au acordat bărbatului primul ajutor, bandajându-i rănile.

Din primele informaţii obţinute de la acesta, s-a stabilit că a fost atacat de un urs, în timp ce se afla pe un teren care îi aparţine, aflat în proximitatea DN10.

Ulterior, victima, în vârstă de 66 ani, a fost identificată ca fiind din localitatea Teliu, judeţul Braşov, conform Agepres.

La faţa locului a fost prezent şi un echipaj de jandarmi, precum şi unul SMURD.

Locuitorii din zonă au fost avertizaţi despre pericol printr-un mesaj transmis prin sistemul RO-ALERT.

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Jandarmi, bărbatul rănit a fost transportat cu elicopterul la Spitalul Clinic de Urgenţă Târgu Mureş.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. si-a facut dreptate ursul, sa i iei pamantul in mijlocul campului pe langa drumul national, oare cum a intrat in posesia terenului extravilan?:)

    1. sper sa mori mancat de un urs, pentru ca esti prea prost sa intelegi ca daca un animal din varful lantului trofic este protejat la nesfarsit se va inmulti atat de mult incat va deveni un pericol foarte mare pentru oameni, avem copii imbecilule, te-ai gandit cum ar fi la un picnic sa iti atare un urs copiii? probabil ca tu nu ai la cat esti de idiot

      Total de acord ! in plus, putina lume stie ce imbecilitate a comis primarul Scripcaru, de la Brasov, ce in cardasie cu cativa jnapani de la regia padurilor a mutat vreo 6,7 ursi din valea Racadaului (o zona frecventata des de ursi) in Muntii Ciucas, o iresponsabilitate imensa ce pune viata in pericol a tuturor iubitorilor muntelui de acolo si a ciobanilor, ce si-au vazut turmele decimate de lighioanele lui Scripcaru ! Sa muti animalele fara nici un studiu de impact fundamentat reprezinta o aberatie unica ! DNA-ul ar avea o paine de mancat pe speta asta...

      Habar n-ai ce vorbești. Sunt terenuri aflate în proprietate oamenilor, nu luate abuziv. Acolo se cultiva de cand s-au născut bunicii tai. Când mănânci mămăligă gândește-te de unde este mălaiul. Vorbesc în cunoștință de cauza, crede-mă.

    La noi animalele,escrocii si mincinosii sunt mai protejati decat oamenii.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb