Un investitor din Elveţia dezvoltă un proiect boutique de locuinţe lângă Parcul Herăstrău

S.B.
Miscellanea #Construcţii / 13 decembrie 2021

Un investitor din Elveţia dezvoltă un proiect boutique de locuinţe lângă Parcul Herăstrău

Un investitor din Elveţia intră pe piaţa rezidenţială din România cu o clădire boutique lângă parcul Herăstrău din Bucureşti, investiţia alocată dezvoltării fiind estimată la circa 4 milioane de euro, a anunţat Imoteca, firma care se ocupă de promovarea şi comercializarea locuinţelor din proiect.

Proiectul, care este promovat sub numele de Marca Herăstrău Residence, va cuprinde 22 de apartamente cu 2 şi 3 camere, aflate în 2 clădiri cu un regim de înălţime S+P+2E+M. Livrarea proiectului este prevăzută pentru a începutul anului 2023.

Amplasarea proiectului Marca Herăstrău Residence, chiar lângă Parcul Herăstrău, îl plasează în categoria clădirilor exclusiviste care se adresează clienţilor cu venituri mari şi foarte mari. Acesta este situat în cea mai râvnită zonă rezidenţială din Bucureşti, iar construcţia va păstra valorile esenţiale pe care le regăseşti într-o casă, dar dezvoltatorul va crea un spaţiu în care confortul şi funcţionalitatea vor fi la cele mai înalte standarde.

"Cel mai nou proiect premium din zona de nord, powered by IMOTECA - Fine Living Properties, răspunde celor mai înalte cereri şi aşteptări, fiind în acelaşi timp foarte modern. Dezvoltatorul proiectului este o companie cu sediul în Elveţia, implicată în proiecte imobiliare de dimensiuni mici în Spania şi care începe prin această investiţie să se extindă şi în România", a declarat Patricia Ferent, sales director & managing partner Imoteca.

În materie de facilităţi proiectul oferă parcare subterană, sistem de alarmă, detectoare de fum, sistem video de supraveghere, videophone, încălzire în pardoseală, tavane înalte de 270 cm şi lumini led în toate spaţiile comune.

Proiectul beneficiază de asemenea de acces facil, fiind foarte bine conectat la reţeaua publică de transport în comun, inclusiv la metrou.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb