Un nou Consiliu Director şi o nouă structură de organizare internă la Alianţa Industriei Seminţelor din România

Ziarul BURSA #Comunicate de presă / 23 noiembrie 2016

Un nou Consiliu Director şi o nouă structură de organizare internă la Alianţa Industriei Seminţelor din România

Alianţa Industriei Seminţelor din România (AISR) a organizat în data de 22 noiembrie Adunarea Generală, ocazie cu care a fost ales un nou Consiliu Director şi o nouă structură de organizare internă. Consiliul Director ales va coordona activităţile AISR pe o perioadă de 1 an de la momentul alegerilor.

La Preşedenţia Consiliului Director a fost aleasă, în continuare, compania Syngenta, prin Andrei Marutescu. Funcţia de vice-preşedinte a fost preluată de reprezentantul companei KWS, Hristofor Michelis. Funcţia de trezorier a revenit în acest nou mandat companiei Limagrain reprezentată de Ion-Liviu Lapadatescu, iar funcţia de cenzor va fi preluată de compania Maisadour, reprezentată de Patrick Lafon.

Ca noutate, AISR va avea patru grupuri de lucru formate din companiile membre, coordonate fiecare de către experţi ai companiilor membre. Astfel, Grupul de Lucru pentru subiectele Tehnice (GLT) va fi coordonat de reprezentantul companiei Caussade, prin Natalia ALBU, Grupul de Lucru pentru Comunicare (GLC) va fi coordonat de către compania Monsanto, prin Mihaela Vasile, Grupul de Lucru pentru Legislaţie (GLL) va fi condus de către reprezentantul companiei Pioneer, prin Cristina Cionga, iar Grupul de Lucru pentru activităţile de Marketing (GLM) va fi condus de către reprezentantul companiei Euralis, prin Magda Darac.

AISR a fost fondată în anul 2012, cu obiectivul de a reprezenta o voce a industriei de seminţe din România şi de a asigura un dialog deschis şi permanent cu toate asociaţiile profesionale şi patronale din agricultura românească, precum şi cu autorităţile, în procesul de reglementare a seminţelor certificate din ţara noastră. Membrii Alianţei Industriei Seminţelor din România reprezintă peste 70% din piaţa internă, reunind unsprezece mari companii (Bayer, Caussade, Euralis, KWS, Limagrain, Maisadour, Monsanto, Pioneer, Procera, RAGT şi Syngenta), care produc şi comercializează seminţe, adaptate condiţiilor de cultură din ţara noastră, oferind soluţii durabile fermierilor.

Începând cu anul 2016, Alianţa Industriei Seminţelor din România are ca membru şi Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare Agricolă Fundulea.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb