Un nou drum de 2 km a fost inaugurat în Nordul Capitalei

Comunicate de presă / 11 iunie

Un nou drum de 2 km a fost inaugurat în Nordul Capitalei

Autorităţile locale din Tunari şi dezvoltatorul ansamblului Cosmopolis au finalizat lucrările la noul drum care leagă localitatea Tunari de cel mai mare retail park din Nordul Capitalei - Cosmopolis Plaza.

Această nouă cale de acces rutier, cu o lungime de 1,8 kilometri, este rezultatul unei coordonări urbanistice public-private, care are ca scop să ofere acces uşor şi rapid la cea mai mare arie comercială din zonă.

Noul drum este prevăzut cu o bandă pe sens şi este accesibil tuturor locuitorilor din Tunari şi localităţile învecinate, care vor să facă cumpărături de la magazinele din retail park-ul Cosmopolis Plaza, fără a necesita trecerea prin cartierul Cosmopolis.

Lucrările la acest proiect au început în luna septembrie a anului 2023 şi au fost finalizate într-un timp record de doar 6 luni.

Tronsonul de aproape 2 km inaugurat acum face parte din viitoarea şosea, care va conecta în viitorul apropiat localitatea Tunari şi localităţile învecinate direct la Autostrada A3, via Cosmopolis Plaza.

"Este o facilitate deosebită pentru toţi locuitorii din zona de Nord a Capitalei. Această nouă rută uneşte comunităţi şi este o oportunitate pentru toţi locuitorii din împrejurimi de a avea acces la un spaţiu modern de cumpărături şi la produse de înaltă calitate. Suntem încântaţi să fim parte din realizarea acestui proiect şi să contribuim la dezvoltarea continuă a zonei.

În numele echipei Cosmopolis, dorim să mulţumim autorităţilor locale din Tunari pentru implicare şi colaborarea în acest proiect. Rezultatul pe care l-am obţinut împreună este dovada că în România pot fi făcute lucrări de calitate, în timp scurt de execuţie şi care să ofere beneficii reale locuitorilor", a declarat Ozan Tuncer, CEO al Cosmopolis.

Opus Land Development are printre planurile de investiţii din acest an şi extinderea cartierului Cosmopolis, care are acum peste 15.000 de locuitori, dar şi aducerea de branduri internaţionale importante în Cosmopolis Plaza - cel mai mare retail park din Nordul Capitalei.

Cosmopolis - Cel mai amplu proiect rezidenţial din România construit după 1989

430 milioane de Euro investiţie

15.000 locuitori la finalul lui 2023

Peste 50 piscine exterioare

4 parcuri

4 locuri de joacă

1 biserică ortodoxă

1 moschee

centru medical (Affidea Cosmopolis)

retail park (Cosmopolis Plaza)

Alte facilităţi: plajă privată pe malul lacului natural din apropiere, terenuri de sport (1 teren fotbal, 1 teren tenis privat), servicii de pază şi supraveghere cartier 24/24h - atât prin intermediul echipelor de pază, cât şi al camerelor fixe de supraveghere, transport pe ruta Pipera şi retur, sală de fitness (Cosmopolis Gold Gym), birou pentru impozite şi taxe locale, service auto (ITP + vulcanizare), spălătorie auto.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. piscine, locuri de joaca, centru medical... pe cand si o scoala?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb