UN NOU INVESTITOR ÎN PARCUL INDUSTRIAL TETAROM DIN JUCU Karl Heinz Dietrich va deschide la Jucu un depozit logistic

Ioana Popa
Ziarul BURSA #Companii / 18 ianuarie 2013

Horea Uioreanu (stânga), preşedintele Consiliului Judeţean Cluj şi Hanns Dietrich (dreapta), preşedintele companiei Karl Heinz Dietrich.

Horea Uioreanu (stânga), preşedintele Consiliului Judeţean Cluj şi Hanns Dietrich (dreapta), preşedintele companiei Karl Heinz Dietrich.

Investiţia se ridică la 15 milioane de euro

Compania germană Karl Heinz Dietrich (KHD) va construi în Parcul Industrial Tetarom III din comuna Jucu un depozit logistic. Karl Heinz Dietrich, care activează în domeniul logistic, fiind specializată în servicii integrate de transport marfă şi depozitare des bunuri, va ocupa 4,4 ha din suprafaţa parcului industrial din Jucu. Investiţia totală se cifrează la aproximativ 15 milioane de euro, într-o primă etapă investindu-se aproximativ 5 milioane de euro. KHD urmează să angajeze iniţial 80 de oameni, urmând ca, în maxim un an de zile, numărul acestora să crească până la 240. Totodată, Karl Heinz Dietrich va participa şi la licitaţiile de servicii ce privesc compania Bosch dar îşi va derula şi propria afacere, care nu va depinde direct de concernul german. Negocierile pentru semnarea contractului au durat aproximativ 3 luni.

Hanns Dietrich, preşedintele companiei, a declarat: "Tetarom ne este de foarte mare ajutor în ceea ce priveşte dezvoltarea societăţii noastre. Anul acesta vom începe construcţia la primul depozit care trebuie terminat până în luna martie 2014. După aceea vom face angajările, în lunile martie-aprilie. În prima fază vom angaja 80 de persoane, urmând să ajungem la un total de 240 de angajaţi. Sperăm că totul va decurge foarte bine".

Karl Heinz Dietrich are o tradiţie de 67 de ani în domeniul serviciilor de logistică, integrând serviciile de transport, depozitare şi vamă. Compania dispune în acest moment de o flotă de peste 2000 de camioane cu o capacitate de trans­port de la 3,5 tone la 20 de tone. În România, unul dintre serviciile importante pe care compania le oferă este cel al livrării de bunuri din Bucureşti, Braşov, Sibiu şi Timişoara către orice altă destinaţie din ţară în 24/48 ore.

În Parcul Industrial Tetarom III de la Jucu sunt prezente cu unităţi de producţie, printre altele, companiile Bosch şi DeLonghi.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb