Un ''paşaport covid'' pentru acces în interior este aplicat pentru prima dată în regiuni din Spania

G.U.
Internaţional / 24 iulie 2021

Un ''paşaport covid'' pentru acces în interior este aplicat pentru prima dată în regiuni din Spania

Începând de astăzi, pentru a intra în unităţile de alimentaţie publică din localităţile cu o incidenţă mai mare de COVID-19 din regiunea spaniolă Galicia este necesar un aşa-numit ''paşaport covid'', măsură ce se aplică pentru prima dată în Spania după ce alte ţări europene au adoptat-o în diferite circumstanţe, informează EFE, conform Agerpres.

Documentul poate fi un certificat de vaccinare împotriva virusului, de trecere prin boală sau un test negativ efectuat în ultimele 72 de ore, pentru persoanele cu vârsta de peste 12 ani din 36 de municipalităţi din această regiune din nord-vestul Spaniei, inclusiv unele dintre principalele sale oraşe.

O altă regiune spaniolă, arhipelagul Insulelor Canare din Oceanul Atlantic, care este una dintre principalele destinaţii turistice ale ţării, va aplica aceeaşi măsură începând de lunea viitoare, în cazul său şi în spaţiile sportive şi culturale închise şi pentru persoanele cu vârsta de peste 18 ani din municipalităţile cu o incidenţă mai mare a bolii, notează sursa citată.

Ambele regiuni au optat pentru această măsură, deşi guvernul spaniol a subliniat că paşaportul covid este conceput pentru a facilita mobilitatea între ţări, iar aplicarea lui în aceste condiţii de către autorităţile regionale trebuie să fie aprobată legal.

Alte ţări din Europa solicită deja astfel de documente, cum ar fi Portugalia, Franţa şi Grecia, sau plănuiesc să o facă în viitorul apropiat, cum este cazul Irlandei şi Belgiei, în diferite sectoare, inclusiv, în industria hotelieră şi de catering, cinematografe şi teatre, săli de sport şi centre comerciale.

Spania se află într-o situaţie de risc extrem de mare de îmbolnăvire, cu o incidenţă de 677 de cazuri la 100.000 de locuitori în ultimele paisprezece zile, mai mult decât dublul celor 250 care marchează acest nivel de risc, şi care este deosebit de ridicat în rândul tinerilor, cu până la 1.883 de cazuri pozitive în rândul celor cu vârste cuprinse între 20 şi 29 de ani, cu 81.221 de decese şi 4.280.429 de infecţii cumulate de la începutul pandemiei.

Opinia Cititorului ( 19 )

  1. E clar ca se urmareste ghetoizarea statelor UE, astfel incat intreaga Uniune sa devina un urias Lagar de concentrare si exterminare! Populatiile din UE trebuie sa inteleaga ca au o singura alternativa la sclavia totala ce li se pregateste de catre Iudele sataniste conducatoare: Revolutiile, conform principiului de supravietuire, "ori ei, ori noi"!

    1. Da mai bine sclav în UE,decât prizonier politic în România ceaușiste comuniste.Nu ai cunoscut comunismul,decât din auzite puiule.Sau poate ești urmaș de nomenclaturist.???

      Cand eu traiam, munceam in comunism si il analizam, tu, in cel mai bun caz, te jucai cu putzulica in lighean! Si apropo, la ce masturbare intelectuala practici(poate si de alt tip), ti se potrivea mai bine nickname-ul, "Decelabus"!

      Cred ca ar fi bine sa cumperi ceva calmante . Orice tara are voie sa instituie masuri de siguranta sanitara , iar pasaportul galben de vaccinare e vechi de aproape 100 de ani .

      Comunismul era parfum fata de ce pun ăștia la cale și au început să implementeze. Cea mai oribila dictatură!

      Calmantele da-i-le lui ma-ta, caci ar mai pondera-o in "vechea ei meserie " ! In scimb, daca esti amator de pasaportul care iti certifica calitatea de sclav, n-ai decat sa-l iei, dar nu o cere si altora!

      Opa, un comunist împuțit,

      un membru pcr,care a muncit pentru socialism,o jigodie.Marș la coteț javra. Huoòo.. 

      La cotet trimite-o pe javra aia de ma-ta ca sa nu mai faca trotuarul de dimineata pana seara! Cat despre tine, un avorton cu ajutor de handicap, fa ce stii mai bine: laba non-stop!

      Ma-ta nomenclaturista ,pupincurista sa-i fie țărâna ușoară, ca a făcut un bou.Pe Vlad boul Tepes,zis și jegul..

      Alex, asta nu e vaccin, e terapie genica experimentala (pana in cel putin 2024, cand FDA-SUA va considera sigure sau nu vaccinurile anticovid - si-au acordat termen 5 ani din 2019).

      eh, eu 5 ani nu ma vaccinez cu experimentele lor.  

      decenta, va rog!

      Pe tine, Decelabus, parashuta de ma-ta te-a scos direct avorton, atfel ca, in loc de "regele Daciei" esti doar "regele Labei"!

    Aceasta stire trebuie sa fie un semnal de alarma. Dictatura medicala se amplifica si trebuie combatuta in forta pana nu este prea tarziu....Europa este in pericol din cauza javrelor progresiste in frunte cu Macron. Jos neomarxistii, progresistii si fascistii...

    1. asta e nimic pe langa dictatura inginerilor de rezistenta care insista ca sa construiasca cladiri si poduri care sa nu cada pe tine. Fac pariu ca si acolo gasim diversi pe net care stiu mai bine ca ei . :-)

      doar sa nu va fortati prea tare, ca va tradeaza sfincterele si va umpleti de mirosuri neplacute

      adevar e ca altii totusi sunt mai ponderati decat macron, vin cu restrictii la incidente mari, nu indiferent de nr de cazuri. desi nici ala nu ar trebui sa fie singura masura, se va vedea ca decesele si spitalizarile cu cazuri grave vor fi mult mai putine si pt nevaccinati. pt ca probabil delta e mai putin grava.

      micron stie ca nu o sa mai fie ales de nimeni ca nici ma-sa nu il mai place...asa ca pe ultimile luni de mandat a dat-o in dictatura

    Poza aia zice: "Status: immune".

    Vaccinarea nu garanteaza imuniatea decat statistic. La noi deja 10% din pacienti (si decese) COVID sunt vaccinati cu 2 doze. Deci... oamenii aia nu sunt imuni. 

    1. good point!

      p.s. Israel a declarat deja ca pfizerul are eficienta de DOAR 39 % fata de tulpina delta... celelalte vaccinuri (SUA, RUsia, China sunt mai jos decat pfizer) .... suna .... :) promitator :)  

      Eu continui sa mizez pe forta sistemului meu imunitar (r) Made by God! :) ... oricum vaccinurile anti-covid sunt de fapt o zeama pro-spike-uri de tip "gluma" .... si dupa ce te injectezi mai si faci covidul ... dar o forma cica mai usoara.  

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb