Un publicist american susţine că Ion Mihai Pacepa ar fi murit

J.P.
Internaţional / 15 februarie 2021

Un publicist american susţine că Ion Mihai Pacepa ar fi murit

Ion Mihai Pacepa, consilierul personal pe probleme de Securitate al lui Nicolae Ceauşescu, a murit ieri, la vârsta de 92 de ani, din cauza COVID-19, conform The Epoch Times.

Ronald J. Rychlak, un publicist şi avocat american, a declarat într-un editorial pentru publicaţia Epoch Times, că Ion Mihai Pacepa, consilierul personal pe probleme de Securitate al lui Nicolae Ceausescu, ar fi murit de COVID-19.

"În primele ore ale dimineţii de 14 februarie 2021, COVID-19 a realizat ceea ce nu au putut să facă o recompensă de doua milioane de dolari şi două echipe de asasini plătite de România. Ion Mihai Pacepa, sau Mike pentru cunoscuţi, a murit", scrie Ronald J. Rychlak in theepochtimes.com.

Ion Mihai Pacepa a fost şeful adjunct al Departamentului de Informaţii Externe al României, departament ce se ocupa de spionaj în perioada comunismului, dar şi consilierul personal pe probleme de Securitate al lui Nicolae Ceausescu.

In 1978, a cerut azil politic în Statele Unite ale Americii, lucrând pentru comunitatea de informaţii a SUA împotriva fostului bloc sovietic.

Opinia Cititorului ( 15 )

  1. Sa-i fie tarana grea ,tradataor de tara si neam

    Un tradator.

    nu fuga lui a fost o problema

    problema e ca odata cu fuga lui el a plecat cu niste liste ale intregii retele de spionaj externe a Romaniei (care era una de top 10 mondial in acel moment).  

    Acei oameni , romani adevarati, fiind dezvaluiti in SUA in interval de aprox 3 luni au: decedat, s-au sinucis, au murit inecati cu un 9 mm , chestii grele de genul asta. 

    A fost o scurt-circuitare de proportii si serviciilor externe de informatii le-a luat ceva sa refaca o parte din acea retea.  

    Pacepa a facut cel mai murdar lucru pe care putea sa il faca: a tradat din postura de sef pe toti colegii pe care ii coordona , condamnandu-i la moarte.  

    Zic si eu: sa ii fie tarana grea, asa cum merita tradatorii care lovesc pe la spate un popor intreg!  

    Propun ca fiecare roman sa doneze o punguta de kkt , sa avem in ce sa-l ingropam . Daca obtinem prea mult pungute, nu e nimic... angajam arhitect si ii facem pe mormant o piramida ca in Egipt ...desigur, din pungute de kkt.

    Sa se simta omul ingropat bine de tot, nu ?  

    1. Sa-i fie tarana usoara,grea ca piatra de moara!Asa se zice.Bine ca s-a gandit in cele din urma dracu sa-l ia la el!Les imputit ce e,sper sa nu mai aiba odihna.Daca nu i-a mai convenit regimul comunist trebuia sa-si traga un glont in cap,nu sa-si tradeze tara.De fapt,daca stau bine si ma gandesc ,niciodata nu a apartinut acestei tari.Intai a fost spion rus,apoi i-a pupat in fund pe americani.Un fel de cartita ordinara.

    multi comunisti si comunistoizi comenteaza aici.e ciudat cum isi dau cu parerea pe un sait economic oameni cu mentalitati comuniste.reteaua de spioni pe care a deconspirat-o pacepa nu servea tara romania ci il servea pe ceausescu.defectarea lui pacepa la americani a mai slabit un pic regimul ceausist.

    1. Totusi,ar trebui sa stii ca Romania se scrie cu litera mare.Daca nu stii ,macar bunul simt ar fi trebuit sa-ti dicteze acest lucru.Tradarea lui Pacepa,nu a slabit regimul comunist in ceea ce ne priveste pe noi,muritorii de rand.Masurile de austeritate si opresiunea au fost mai ale dracului.Am trait acele vremuri.despre ce vorbim?Ai senzatia ca toti ne-am nascut ieri?

      aici nu era vorba de regimul ceausist, era vorba de ideea in sine: tradarea propriei tari. Asta nu e ok. Niciodata.

      inca ceva: maica-mea inainte sa moara cu 2-3 ani mi-a zis ceva crucial.

      Mi-a zis ca "nici macar o singura data sa nu fac ceva impotriva propriei tari cu ce pot si cu ce stiu ca vine inapoi si imi suceste gatul in somn!" (citat).  

      Mi-au ramas acele cuvinte intiparite in minte si inima.  

      p.s. Tara nu se tradeaza niciodata. Nu e nevoie de ragete nationaliste pe strada. E nevoie sa ai natural acest sentiment in cele mai profunde straturi ale mintii si inimii.  

      esti un DOBITOC sau mai bine PROST de PROST.

      E vorba de Romania nu de vreun sistem. La Ue e plin e comunisti si se pare ca nu deranjeaza pe nimeni, un fel de urss de vest. Pacepa a fost un tradator si sper sa primeasca ce merita pe lumea de dincolo.

      voi puneti semnul egalitatii intre Romania si regimul ceausist.e o pozitie gresita.eu si multi altii nu o facem.am trait acele vremuri si nu vreau sa se mai intoarca.Romania e formata din popor,nu din regimurile opresive care il conduc la un moment dat.

    un GUNOI,o CARTITA. A facut cel mai mare rau neamului romanesc.Daca aveam misiunea sa il lichidez chiar cu pretul vietii mele o faceam fara sa clipesc.Este pentru prima data in viata mea cand ma bucur ca a murit, sa nu ii zic om,cel mai mare tradator al ROMANIEI.

    EFECTELE la ce a facut pacepa se vad si acum.A VRUT CONSTANTINESCU sa dreaga busuiocu si cu inalta curte de justitie ,care de fapt este o MIZERIE,in seviciile secrete in toata lumea normala la cap nu se accepta.Inca odata ma bucur ca a murit CARTITA .Alo dom constantinescu SI inalta curte de justitie poate il ingropati cu onoruri militare.Nesimtiti DE NEAM CE SUNTETI.Astazi o sa servesc un pahar de sampanie de JIDVEI si o sa ma eliberez de nodul in gat pe care l-am avut ca nu am putut sa ii trag un glont in cap cu un pistol CARPATI.

    1. bravo, imi place ce ai scris!

    sa traiasca COVID19 a eliberat poporul roman de CARTITA.Este cel mai bun lucru care l-a facut covid 19.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb