Un tribunal din Peru îi acuză pe Bill Gates, Soros şi Rockefeller că au creat COVID-19

J.P.
Internaţional / 12 ianuarie 2021

Un tribunal din Peru îi acuză pe Bill Gates, Soros şi Rockefeller că au creat COVID-19

Un tribunal peruan a stabilit, într-o rezoluţie având la bază teorii ale conspiraţiei, că boala COVID-19 a fost o invenţie a "elitelor criminale de la nivel mondial" din care fac parte - potrivit magistraţilor acestei instanţe - multimilionari precum finanţistul George Soros, familia Rockefeller şi omul de afaceri Bill Gates, transmite EFE, citat de Agerpres.

Pentru a justifica amânarea emiterii unei sentinţe într-o speţă, Curtea Penală de Apel pentru provinciile Chincha şi Pisco a subliniat că pandemia a avut un caracter imprevizibil, însă nu şi pentru cei care au creat-o, "care o manipulează şi care continuă să conducă în cel mai mare secret în propriul mediu şi în interiorul corporaţiilor mondiale".

Acesta a fost modul în care tribunalul a încercat să se scuze pentru lentoarea cu care a judecat recursul unui inculpat care cerea să i se anuleze o pedeapsă cu închisoarea, dar a cărui solicitare nu a fost soluţionată din cauza restricţiilor epidemiologice.

"Niciun guvern mondial, persoane fizice şi juridice, nici apărarea inculpatului nu pot susţine că această pandemie are calitatea de a fi 'previzibilă', cu excepţia creatorilor noii ordini mondiale precum Bill Gates, Soros, Rockefeller, etc", se menţionează în rezoluţia tribunalului, difuzată de portalul LP Derecho.

Prin faptul de a insista că pandemia de coronavirus a fost "creată de elitele criminale care domină lumea", Tribunalul Superior Penal de Apel din Chincha şi Pisco s-a făcut ecoul uneia dintre numeroasele teorii ale conspiraţiei care au apărut anul trecut pe fundalul crizei coronavirusului.

După ce conţinutul rezoluţiei respectivului tribunal a apărut în presă, Biroul de Control al Magistraturii (Odecma) din Ica, provincie situată la circa 400 kilometri sud de capitala Lima, a deschis o anchetă preliminară asupra magistraţilor care au emis această rezoluţie, pentru a identifica eventuale iregularităţi comise de magistraţii Tribunalului Superior de Apel din Chincha şi Pisco.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. teoria asta este atit de conspirationista , ca pina si incasii din Peru , o vad cu ochiul liber . una , doua , teoria conspiratiei . este timpul sa se inventeze altceva , ca a devenit prea fumata !

    si daca nu e o teorie a conspiratiei? sau constipatiei?

    1. Uite ce muie îţi iei de la incași !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb