Universal Robots înregistrează o creştere puternică în al doilea trimestru

G.D.
Companii / 9 august 2022

Universal Robots înregistrează o creştere puternică în al doilea trimestru

Universal Robots, compania daneză de roboţi colaborativi (coboţi), a raportat venituri de 83 de milioane de dolari în al doilea trimestru, conform unui comunicat remis redacţiei.

"În termeni generali, veniturile din al doilea trimestru au crescut cu 8% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, dar în moneda locală daneză, compania a înregistrat o creştere de 22% pentru T2", a declarat preşedintele Universal Robots, Kim Povlsen, adăugând că, măsurată astfel, Universal Robots a înregistrat o creştere de 30% în primele două trimestre ale anului 2022, comparativ cu prima jumătate a anului 2021.

Potrivit sursei citate, Universal Robots evidenţiază creşterea deosebit de puternică a cererii globale pentru aplicaţiile de sudare ca fiind cheia succesului său în prima jumătate a anului. De asemenea, compania şi-a crescut veniturile în urma colaborării cu producătorii de echipamente originale [OEM]. "Coboţii noştri oferă fundaţia unor produse noi cu adevărat interesante", a spus Povlsen. "Vedem dezvoltarea de noi parteneriate cu OEM în cadrul ecosistemului nostru înfloritor drept o oportunitate excelentă atât pentru inovare, cât şi pentru creştere în viitor."

Peste 80 de OEM creează soluţii cu coboţi UR, cuprinzând o gamă largă de aplicaţii, de la sudare şi paletizare până la sarcini de construcţie. Cererea tot mai mare de tehnologie colaborativă se reflectă şi în succesul partenerilor producători de echipamente originale ai Universal Robots. O companie, 3D Infotech, care foloseşte coboţi UR pentru a crea soluţii metrologice, a acordat utilizării tehnologiei Universal Robots şi poziţiei în ecosistemul UR+ meritul pentru o creştere "fenomenală" a veniturilor de peste 200% în 2021, se menţionează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb