UPDATE "Realitatea Media" face precizări

F. A.
Companii #Media-Advertising / 3 iunie 2010

"Realitatea Media" atenţionează opinia publică, printr-un comunicat remis redacţiei, de faptul că, pentru prima oară după Revoluţie, se află în faţa unui abuz fără precedent al puterii politice împotriva unei instituţii media.

Comunicatul precizează:

"În ultimele şase luni, compania Realitatea Media este ţinta unor presiuni constante din partea actualei puteri politice. Astfel, imediat după alegerile prezidenţiale de anul trecut, mai exact pe 10 decembrie 2009, Agenţia Naţională de Administrare Fiscală a demarat un control general care continuă şi astăzi.

Într-un comunicat trimis astăzi, ANAF continuă seria abuzurilor împotriva companiei noastre şi cu iresponsabilitate maximă afirmă că "se întrunesc elementele constitutive ale infracţiunii de evaziune fiscală". Nu numai că ANAF nu are competenţa să stabilească dacă o faptă este sau nu infracţiune dar, acţionând la comandă politică, aceeaşi instituţie a statului dezinformează public că la Realitatea Media s-ar fi făcut evaziune fiscală. Nu mai departe de 27 februarie 2009, ANAF concluziona printr-un act de control că aceleaşi practici de plată utilizate de Realitatea Media, cât şi de întreaga presă din România erau perfect legale, prin urmare nu s-a constatat atunci niciun fel de prejudiciu. De altfel, practica plăţii pe drept de autor este una comună în toată industria media din România.

Comanda politică primită de ANAF este dovedită clar de faptul că, în urmă cu doar două zile, Ministrul Elena Udrea preciza într-o emisiune în direct la Realitatea TV suma exactă pe care Realitatea Media ar datora-o statului român, deşi ANAF a anunţat clar că acest control este încă în desfăşurare şi toate aceste informaţii intră sub incidenţa secretului fiscal. Mai mult, niciunul dintre reprezentanţii legali ai companiei noastre nu a fost înştiinţat până acum în legătură cu această sumă.

Aşa cum am mai precizat, au existat mai multe scurgeri de informaţii şi documente care intră sub aceeaşi incidenţă a secretului fiscal şi care au apărut în media apropiată puterii în ultima perioadă.

Compania noastră nu se va lăsa intimidată şi va sesiza instanţele competente. "

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

06 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9728
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4760
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3165
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8944
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.6244

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb