UPS o numeşte pe Kim Ruymbeke în funcţia de preşedinte pentru Europa de Est

G.D.
Companii / 22 iunie 2022

Kim Ruymbeke

Kim Ruymbeke

UPS anunţă numirea lui Kim Ruymbeke în funcţia de preşedinte pentru Europa de Est, prima femeie din istoria companiei care ocupă această funcţie, conform unui comunicat remis redacţiei. În noul rol, Ruymbeke va fi responsabilă de operaţiunile de coletărie pe unele dintre pieţele cu cea mai rapidă creştere din Europa, răspunzând cerinţelor tot mai mari din comerţul electronic şi contribuind la conectarea mai bună a regiunii la pieţele cheie de export atât din Europa, cât şi din întreaga lume.

"Dezvoltarea comerţului global este esenţială dacă dorim să creăm o economie mai incluzivă, sustenabilă şi prosperă. Europa de Est deţine o forţă de muncă foarte calificată şi mai multe industrii aflate în creştere continuă. Sunt mândră să conduc o echipă care se concentrează pe creşterea activităţilor de import şi export pentru companiile din această regiune, atât în prezent, cât şi în anii următori," a declarat Kim Ruymbeke.

Potrivit sursei citate, Ruymbeke şi-a început cariera la UPS în 2003 în departamentul financiar din cadrul UPS Belgia, avansând constant şi obţinând roluri de conducere - inclusiv la sediul central al Europe Region din Bruxelles şi la sediul global UPS din Atlanta. Din funcţia de vicepreşedinte finanţe şi contabilitate pentru Europa, pe care a deţinut-o până la această numire, Ruymbeke a coordonat punerea în aplicare a strategiei europene de analiză şi planificare financiară pentru Europa.

Referitor la potenţialul României şi al regiunii din care aceasta face parte, Ruymbeke a declarat: "Vedem un mare potenţial în România, a cărei economie e în continuă dezvoltare şi investim continuu în portofoliul nostru de servicii, reţea şi infrastructură din regiune. Există oportunităţi uriaşe pentru IMM-urile din România, iar prin conectarea companiilor româneşti la reţeaua noastră logistică inteligentă globală, le sprijinim să se deschidă către lume".

UPS a intrat pe piaţa din România în 1990, iar în prezent oferă servicii şi conexiuni la reţeaua globală UPS din Cluj-Napoca, Bucureşti-Otopeni şi Timişoara.

UPS desfăşoară multiple activităţi prin care sprijină femeile aflate în funcţii de conducere - de la campanii de sprijin pentru afacerile deţinute de femei până la investiţii în parteneriate în cadrul comunităţilor şi creşterea reprezentării femeilor în managementul companiilor. În prezent, 46% dintre membrii consiliului de administraţie al UPS sunt femei, iar femeile reprezintă o treime din managementul executiv al UPS, se menţionează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb