URSA furnizează ventilaţia noului sediu al Teatrului "Ion Dacian"

E.D.
Companii #Construcţii / 18 iunie 2014

URSA furnizează ventilaţia noului sediu al Teatrului "Ion Dacian"

Compania URSA distribuie în premieră pe piaţa din România un nou sistem care înlocuieşte tubulatura clasică de ventilaţie, realizată din tablă, şi reduce costurile instalaţiilor de ventilaţie cu până la 30% primul proiect, după deschiderea distribuţiei directe în România, fiind implementat la Teatrul Muzical de Operetă "Ion Dacian".

Potrivit unui comunicat remis astăzi redacţiei, URSA Air este un material din care se confecţionează tubulatura direct pe şantier. Materialul este o placă tip "sandwich", formată din două folii de aluminiu special cu un strat de vată minerală la mijloc. URSA Air reduce costurile instalaţiilor de ventilaţie cu până la 30% prin preţul materialului şi prin reducerea cu aproape jumătate a timpului de montaj al tubulaturii. "Pentru tubulatura clasică din tablă, după faza de proiectare, urmează confecţionarea în fabrică, transportul tubulaturii (care înseamnă în mare parte "aer") ocuparea spaţiilor în şantier. Montajul este complicat, mai ales la zonele cu secţiuni mari unde greutatea pieselor este semnificativă. În plus, sunt necesare vizitele în şantier, pentru măsurarea pieselor speciale de către specialiştii care confecţionează în fabrică tubulatura. În cazul tubulaturii realizate cu URSA Air, toate aceste faze sunt eliminate. Plăcile sunt aduse direct pe şantier, iar echipa de montatori croieşte şi customizează pe loc tubulatura, punând-o apoi pe poziţie într-un timp foarte scurt", precizează Sorin Pană, director comercial URSA România.

"La acest proiect s-au folosit aproximativ 7.000 de metri pătraţi de material URSA Air. Datorită calităţilor acestui produs şi a profesionalismului specialiştilor în montaj a distribuitorilor URSA, nu au existat probleme la realizarea instalaţiei de ventilare a teatrului, timpul de execuţie fiind apreciat ca foarte bun. Această lucrare este un început pentru URSA în România şi un nou pas către implementarea pe piaţa autohtonă a unui produs revoluţionar", precizează Sorin Pană.

Sistemul URSA Air se recomandă pentru orice tip de instalaţie de ventilaţie în clădiri de birouri, hoteluri, blocuri cu instalaţii centralizate de climatizare, mall-uri, parcări, mai ales că are, pe lângă toate avantajele descrise mai sus, o greutate redusă şi este total ignifug.

URSA România este subsidiara companiei internaţionale cu acelaşi nume, unul dintre cei mai mari producători de materiale izolatoare din Europa, parte a grupului internaţional URALITA. În România URSA este prezentă cu produsele sale de 20 de ani, comercializând două branduri de vată minerală URSA Glasswool şi vata minerală URSA Terra, fabricate în Slovenia. URSA România S.R.L. activează pe piaţă din anul 2003.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb